perjantai 14. marraskuuta 2008

Treeniä, treeniä

Eilen käytiin taas Länsi-Teiskossa molempien koirien kanssa agitreeneissä. Yhtään ei huvittanut lähteä sinne pimeyteen, mutta oli kuitenkin kivat treenit. Pohje taas antoi kuulua itsestään, mutta ei onneksi tällä kertaa niin pahasti. Mentiin semmoista hyppyrataa, missä oli hieman hankala kepeille meno ja paljon välistävetoa ja takaakiertoa. Molemmat koirat meni ihan kivasti, mitään suurempia ongelmia ei ollut paitsi omassa juoksussa ja ehtimisessä. :o) On kiva huomata, että pikkuhiljaa Blondi alkaa pysyä lähdössäkin hieman kärsivällisemmin.

Blondi tekee tuommoisissa hyppykieputuksissa pidemmät kaaret kun Pommi taas kääntyilee tosi hyvin. Pommi osaa opettamatta kääntyä melkein hypätessään ilmassa, se myös kääntyy tosi pienistä raoista ollakseeen tuommoinen XL-tyttö. Jälleen treenikaverien suusta kuului, että "kyllä toi Pommi pitäisi viedä kisoihin". Onhan se totta, että Pommista saisi hyvän kisakoiran. Se on nopea, raivoisa, osaa kontaktit ja hyppykieputukset... Kepeillä olisi vielä treenattavaa ja sit siinä lähtötilanteessa pitäisi saada se keskittymään minuun eikä läheisten koirien tuijotteluun. Ei se radalta karkaisi, mutta se lähtö ja maali on tosi riskialttiit. Ei taitaisi mun omasta suorituksesta tulla mitään kun stressaisin niin paljon.

Meillä on tänään firman pikkujoulut, ja ulkona sataa vettä... Vien iltapäivällä koirat ex-miehelle hoitoon ja aloitan sit pynttäämisen. Mulla on uusi hieno mekko ja uudet Lontoon tuliaisena saadut korut. :o) Mukavata viikonloppua kaikille.

Ei kommentteja: