perjantai 30. tammikuuta 2009

Agi, agi

Eilen oltiin landella maneesilla treenaamassa. Ihan ok meni, mitä nyt normaalia hermojen menetystä ja takkuamista. Pommille oli rengas taas pitkästä aikaa yllättävän vaikea, se oli ehkä hieman vinossa kulmassa ja ohi hypittiin lähes poikkeuksetta. Myös mamman jaloissa oli jotain vikaa, ei oikein pakkovalssin jälkeen meinaa siellä hiekassa päästä taas vauhtiin. Radan alussa oli 5 hyppyä semmoisessa kaaressa, ja vika hyppy piti kiertää takaa, muut mentiin suoraan. Voihan sentään! Et voi mennä paljon edelle, kun toka hyppy oli sillai vinossa linjalta. Siinä sen koirien nopeuseron sit huomas, Blondin kanssa ehdin just ja just ohjaamaan sitä vikan hypyn kiertoa, mutta Pommin kanssa olin ehkä melkein kolmannen hypyn kohdalla kun neiti pomppasi sen viimeisen hypyn, ja tietty väärin.

Tänään olin OK-koirien järjestämässä Jaakon koulutuksessa Blondin kanssa. Jäi tosi hyvä mieli ja positiivinen olo. Rata oli meille ideaali, ei ollut kontakteja ollenkaan ja putkeen mentiin noin 8 kertaa. :o) Vaikea se rata kyllä oli, ja aluksi tuntui ettei tätä kuuron kanssa voi mennä. Oli paljon semmoisia putkesta putkeen lähetyksiä missä ei todellakaan viedä nenästä vaan seistään ihan putken toisessa päässä tai muuten vaan viiden metrin päässä. Hyvin ne sujui, ihmeitä tapahtuu. Hauska huomata, että omassa ohjaamisessa on tapahtunut kehitystä. Enää ei tarjoa niitä valsseja, oikeastaan mihinkään, vaan ajattelee jo enemmän "jaakkomaisesti". Ja Blondi-neiti näytti parastaan, olin oikein hyvin kuulolla ja vauhti päällä. Ja niin into piukassa että! Kotiläksyksi tuli avokulmien harjoittelu kepeille ja eestä käännös vasemmalle. Jostain syystä tuo käännös sujuu oikein hyvin toiseen suuntaan, mutta ei toiseen. Ja minä sain synninpäästön, ei ole kuulemma mun ohjauksessa se vika, vaan kaipaa vaan treeniä. Ja myös yksi kotiläksy/huomautus saatiin myös. Blondille lisää painoa ja lihaa luitten ympärille. Niinkuin ei oltais tiedetty tai yritetty... Blondi the paskoputki. :o)

3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Oltiin tänään agitreeneissä Vappu-pallon kanssa, ja siinä loppuverkkaa tehdessä Hoo huomasi yhden talon ikkunassa kaksi kaunista valkoista parsonia. Toisella oli haukunestopanta, mutta ei se näyttänyt yhtään siltä että olis edes aikonut haukkua. Sieltä ne toljotti meitä ihan rauhassa. Ketähän ne mahto olla ;)

Oranssi kirjoitti...

No munpa ei tarttenu tätä kertoo, kun Leena ehti. Oli vähän hassu fiilis. Kattoo nyt vaan ympärilleen, ja ikkunasta tuijottelee tuttuja kaunottaria.

Meidän talvitreenihalli on melkein teitä vastapäätä...

Laura kirjoitti...

Kiva Leena kun kommentoit. Mä näin teidät aika kaukaa autosta, olin just kotiin tulossa. Mietin itsekseni, että mitäs parsoneita tuolla on, en tiennyt lähistöllä niitä näin paljon olevan. :o)

Pommillahan se panta on, hyvin se malttaa hiljaa olla vaikka ulkona näkyisi mitä. Rapun äänet vaan haukuttaa...

Te treenaatte siis ilmeisesti ok-koirien vanhassa hallissa. Pääsisiköhän teidän seuraan jäseneksi, olisi niin kiva treenimatka?!