perjantai 27. maaliskuuta 2009

Juoksutreenit

Eilen oli hauskat vaikkakin super-rankat agitreenit maneesilla. Meitä oli kolme treenaajaa, neljä koiraa ja koutsi, ja koko maneesi käytössämme. :o) Ensimmäinen rata oli ihan tajutonta juoksemista. Siinä oli noin 10 hyppyestettä ja rengas pyöreässä isossa kaaressa, ja se sit pistettiin menemään ihan suoraan vaan ilman koukeroita, sit pari koukeroa väliin, ja taas sama kaari takaisinpäin. Auts. Ja pelkästään Blondin kanssa menimme sen varmaan viisi kertaa alusta, kun ei yksi kohta oikein sujunutkaan. Oli siis semmoiset treenit, että puomilla ja keinulla pysähdyttiin pariksi minuutiksi hengittämään ja lepäämään ja loppuviimeksi piti tunnustaa, että en mä jaksa juosta enää. Meidän ryhmän superjuoksija Villekin oli hengästynyt, joten ei siinä ollut ihan vaan mun huonosta kunnosta kiinni. :o)

Pommilla oli varmaan hauskimmat agitreenit koko vuonna. Kun kerta olimme keskenämme vaan maneesilla, heitin sille palkaksi Wubba-Bubba-lelua ja Pommi sai juosta ympäri maneesia ja ohimennessään suorittaa itsenäisesti rataa lelu suussaan. Se nautti, kirmaili menemään ja oli elementissään, sitä oli kiva katsella kun se piti täysillä hauskaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pommin onnesta oli nauttinut myös koutsi sekä minä kun kuulin Pommin nautinnollisista reeneistä :-) Mulla on niin henk koht kokemusta noista koirista, että sitä meinaa ilon kyyneleet tulla kun kuulee Pommin riemu reenistä :-)

Laura kirjoitti...

:o)