keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Huumaava tuoksu



Meidän piha on tällä hetkellä ihania tuoksuja tulvillaan. Etupihalla kukkivat loistossaan syreenipensaat, takapihan metsänreunan on vallannut kielomeri. Voisin vain istua terrassilla ja nuuskutella ilmaa.

Tuntuu, että en saa mitään aikaiseksi. Kamala flunssa iski päälle, ja vei voimat. Loppukoe on ensi viikolla... Jos joku vaan kääntäisi kalenterin sivuja 9 päivää eteenpäin, viuh vaan?

Pari päivää olen viettänyt illat surffaillen matkatoimistojen sivuilla. Etsimme ensi talveksi jotain kaukomatkaa, mutta kohde on vielä avoin. Mauritius on ehkä mun ykkösuosikki, Kap Verdekin ois kiva. C. tykkää Sri Lankasta myös. Nyt ei jaksaisi sitä vertailua, säätöä ja byrokratiaa, mitä koko reissun järkkäys vaatii. Ja tilin saldo on sen näköinen, että pitäisi unohtaa koko matkahaaveet. Mutta onhan se sit kiva kun on jotain mitä odottaa. Tuolla reissulla olisi tarkoitus sanoa "I do", joten siksi sen suunnitteluun nyt varataan normi-äkkilähtöä enemmän aikaa. Onko suosituksia?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meksiko!!

Anonyymi kirjoitti...

Vau, ai että I do!! Huisin jännä matka siis tulossa, mitenkäs Thaimaa / Aasia? Me ollaan menossa tammikuussa, voitaisiin sitten olla todistajia ? :) Koska se teidän perheenlisäys muuten tarkalleen tulee? Olisi kiva tulla katsomaan pentua sitten pian... -Marika

Laura kirjoitti...

Oon mä vähän Thaimaatakin miettinyt, Sui:n saarta. Kun haluaisin johonkin aika rauhalliseen paikkaan, ei mihinkään pahimpaan turistirysään. Olisihan se kiva saada jotain tuttuja paikalle.

Chili tulee juhannus-aattona. :o)

Laura