maanantai 19. syyskuuta 2011

Aika juoksee



Niin se aika menee siivillä, että ei ole aikaa edes blogiin kirjoitella. Alma kasvaa kohisten, ja on ihanan kiltti tyttö. Neidin ollessa päiväunilla minä koitan siivota, pyykätä, järjestellä, viettää aikaa koirien kanssa, syödä, kokata tms, joten siitä tämä blogihiljaisuus.

Chili on ruvennut myyrästämään viereisellä pellolla, kuva viime viikonlopulta. Se ei tosin tapa ja syö myyriä, vaan leikkii niiden kanssa. :o) Chilin kanssa ollaan käyty myös ohjatulla agilitykurssilla Sport Dog Parkilla, kovasti olen tykännyt. Chili on nopea oppimaan ja lukee hyvin ohjauskuvioita. Keskittymiskyky ja häiriöiden sietäminen on sillä vaan huonoa vielä.

Blondi täytti sunnuntaina 6 vuotta, uskomatonta. Se on edelleen yhtä kakara ja hölmö kuin ennenkin. Blondi ja Pommikin on päässyt agilityyn, ollaan käyty irtovuoroilla hallissa treenaamassa, kun vakituista treenipaikkaa noilla ei tällä hetkellä ole. Molemmat kulkee muutaman kuukauden tauon jälkeen erinomaisesti, melkein rupesin jo harkitsemaan kisoihin menoa...
Pommi on ollut ihmeen huolehtiva vauvaa kohtaan, ei ole kertaakaan osoittanut mitään "negatiivista". Ainoa vaikea juttu Pommille on Alman lelut, ei se kykene ymmärtämään, että joku vikisevä tai rapiseva lelu ei ole hänen. :o) Koiraportit on siis kova sana nykyisin, jotta Almaa saa olla lattialla ilman lelujen varastelua tai naamapesua. Koiraportteja meiltä löytyykin jo 5. :o)

17 kommenttia:

Extravaganza of Cartoons kirjoitti...

great pictures!

essay writing services kirjoitti...

Very nice and helpful information has been given in this article)

gamisonline.com kirjoitti...

thank you for willing to share information that is helpful, hopefully useful for other readers.

Anonyymi kirjoitti...

Mundine vs Rabchenko [ boxing ] http://www.reddit.com/r/wbcsilver/comments/2lze22/

Unknown kirjoitti...

Beautiful dog ! C: Photos on the blog are very very nice :) I'm Martyna and I'm Polish. Do you speak English ? :) I don't forget your blog ! :3
And this is my blog with my picture :* I love drawing !
martynaart1.blogspot.com

Free Shipping Worldwide kirjoitti...

Wow! so cute. A good companion to a perfect individual like you. Keep on blogging!

Female Sex Toys kirjoitti...

Cute puppy!

Unknown kirjoitti...

I love these photos
Aluminium Planters

PEMBESAR PENIS kirjoitti...

Alat Pembesar Penis
Vimax Extender
Obat Pembesar Penis
Vigrx
Vigrx Plus USA

Bali Hotels kirjoitti...

Nice Post, I love it

Anonyymi kirjoitti...

oooh

Unknown kirjoitti...

ADVERTISEMENTONLINE | JAIPUR : Advertisement online services in Jaipur provide a complete database of service provider in Jaipur.
Agricultural Equipment Dealers in Jaipur, India |Advertisement Online Automobile Equipment Dealers in Jaipur, India | Advertisement Online Banking And Finance Company in Jaipur, Bafc, India | Advertisement Online Beauty And Salons in Jaipur, India | Advertisement Online Bike Service Center in Jaipur, India | Advertisement Online Car Rental Services in Jaipur, India | Advertisement Online Colleges in Jaipur, India | Advertisement Online Computer Dealers in Jaipur, India | Advertisement Online Construction in Jaipur, India | Advertisement Online Courier And Cargo Servicers in Jaipur, India | Advertisement Online Education in Jaipur, India | Advertisement Online Electronics in Jaipur, India | Advertisement Online Emergency Call in Jaipur, India | Advertisement Online Entertainment in Jaipur, India | Advertisement Online Event Planners in Jaipur, India | Advertisement Online Fashion Store in Jaipur, India | Advertisement Online Food Restaurant in Jaipur, India | Advertisement Online Footwears in Jaipur, India | Advertisement Online Furnitures in Jaipur, India | Advertisement Online Garments in Jaipur, India | Advertisement Online Gems And Jewels in Jaipur, India | Advertisement Online

Indru kirjoitti...

Hey, nice interesting blog. Check mine out please:
I am resource
Thanks!

Carannea kirjoitti...

zapraszam do mnie ! :)

Kelebek Nakliyat kirjoitti...

Kocaeli darica da evden eve nakliyat nasıl yapılmaktadır.
Kocaeli Darıca evden eve nakliye ve depolama hizmetlerini sunan firmamız ilke olarak seçtığımız sloganımız (Önce sorumluluk taşıma) firmamı ne taşıdığı farkında ve taşıdığımız ne olursa olsun bir canlı gözü ile bakmaktayiz çünkü sizin çöp kovanız bile bizim için değerlidir.
Sayın müşterilerimiz çogunuz bizi taniyorsunuz mutlaka sizin olmasa bile bir akrabanızı taşımışız o sebepten dolayı nekadar kaliteli ve düzgün bir firma olduğumuzu kanıtlamışız, ve bizim hedefimiz yeni çevreler ve yeni müşterilere ulaşmaktır.
Biz evkon nakliyat olarak başta darıca evden eve nakliyat olmak üzere kocaeli tamamına hakim, bir nakliye firmasıyız birde asansörlü evden eve nakliyat hizmetlerimi mevcuttur.
Gebze evden eve nakliyat olarak asansörlü nakliye hizmetlerimizden faydalanmak isteyen herkes randevu alıp faydalanabilir, firmamız da taşıma işleri bu şekilde yapılır ilk olarak bir iş için oluşan bir ekip hazırlaniyor ve yola koyulur adrese varılır ekip sorumlusu eşyayı görmeye çıkar ve tespit eder neler kulanılacak hanhi malzemeler yukarıya çıkarılacak bu tespiten sonra malzemeler çıkarılır ve ambalajlama yapılmaya başlanır oda oda herşey sarılır ve ambalajlanır bir oda bittikten sonra diğer odaya başlanır bu şekil bütün eşyalar sarılır ve aracımıza yüklenir,
Yeni adrese gidilir ve orada tekrar eşyalar itina ile çıkarılır yerlerine kurulu ve çalışır vaziyete getirilerek bırakılır.
Örneğin Darıca evden eve nakliyat diye arama yaptığınızda firmamız ile irtibata geçersınız bir eşya taşıması için randevu aldığınızda firmamızda gelen ekip bir buzdolabı nasıl taşınır bununla ilgili bilgiler verecez Bir buzdolabı ilk olarak elekteriği kesilir buzdolabı ambalajlanır ve taşımaya hazır vaziyete getirilir buzdolabı taşınırken mutlaka iki kişi arasında taşınmalı biri altan biri üstten tutarak taşınmalı yeni yere çıkarılır ve orada ambalajı açılır 1. saat bekletilir gazı alta çöksün diye daha sonra kulanmaya başlanır.

rs2joy kirjoitti...


Mara ke depan serta mula membelasah musuh tanpa belas kasihan.Pisau, bom tangan john busur silang untuk menghapuskan musuh anda dengan secepat dan seganas mungkin.Boleh juga.Mmog yang dinantinantikan Guild Battles 2 akan dilancarkan pada 28 Ogos tahun ini.Menurut Presiden ArenaNet, Robert O'Brien yakin dengan kejayaan sport ini selepas ujian ke atas sport ini.Menurut beliau "Ini adalah hari yang bersejarah bagi saya dan studio ini."Dia menjanjikan studionya akan bertungkus lumus memperbaiki game ini supaya ia berjalan lancar dan untuk matlamat tersebut, video game ini akan ditawarkan sebagai beta hujung minggu terakhir pada 2022 Julai kelak.Cheap RS Gold

Anonyymi kirjoitti...

http://palabradesorientada.blogspot.com.es/