keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Keskikesän juhlaan


Meillä oli muutaman päivän Musti-parson hoidossa. Kaikki meni hyvin, lenkkeiltyä tuli oikein urakalla, kun kaikki lenkit piti mennä kahteen kertaan. Pommin kanssa Musti ei päässyt nokatusten kertaakaan, mutta Blondin kanssa niistä tuli hellyyttävät ystävät. Kun Mustia tultiin hakemaan, olisi Blondi lähtenyt autoon mukaan. Kotonakin se kävi pari kertaa tarkastamassa yläkerran, että jos Musti sittenkin olisi siellä.


Juhannuksena meille saapuu pentu, josta toivottavasti Blondi saa selvästi kaipaamansa leikkikaverin. Aikamoiset turvatoimet tarvitaan tässäkin tapauksessa varmaan ensimmäisten viikkojen aikana Pommin suhteen, mutta toivottavasti se pian tottuu ajatukseen ja pentu oppii kuka on koiralauman kiistaton kuningatar.

Pentueessa, josta pentumme tulee, on 6 sisarusta, joista tällä hetkellä 2 kpl mustavalkoisia bc:n näköisiä. Alunperin mustavalkoisia oli muistaakseni 3 kpl, mutta yhdelle on alkanut tulemaan ruskeaa poskiin ja häntään. 3 pennuista onkin musta-ruskeita, eli aika selvästi eri maata. Pentueen isästä ei siis ole varmuutta, ja epäilty on, että pentuja olisi kahdelta isukilta.
Sattumalta tapasin pari viikkoa sitten yhden "naapurimme" noin kilometrin päästä. Ekaa kertaa juttelimme kunnolla, hänellä oli bordercollie mukanaan, joten pysähdyin jutulle. Kuulin, että heillä on kahdeksan hevosen lisäksi noin 40 lammasta tilallaan, ja koiransa harrastaa paimennusta. Mulla oli hymy korvissa, ja täti ei heti tajunnut miksi tuo on niin iloinen lampaista ja heidän harrastuksestaan. :o) Nyt meillä on siis treenipaikka ja -kaveri niin lähellä kuin mahdollista, vitsi kun hauskaa!

2 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Onko kuvassa teidän tuleva pentu? Ihan äärettömän suloinen ja nätti tyttö!

Laura kirjoitti...

Joo on. :o)