tiistai 28. kesäkuuta 2011

Ituja

Terveiset äitiyslomalta! Päivät menee vauhdilla, vaikka mitään ei tekisikään. Olen ollut tosi väsynyt ja nukkunut kolmen tunnin päiväunia. Juhannuksena sain kaamean flunssan, ja sen kourissa olen edelleen. Nenäsumutteesta olisin valmis maksamaan aika paljon, mutta toistaiseksi olen sinnitellyt ilman koska "sen vaikutuksia sikiöön ei olla tutkittu tarpeeksi".
Aurinkoa en kestä nykyisellään juuri ollenkaan. Tänä aamuna oli ulkona terassilla reilun puoli tuntia nauttimassa aamukahvia, hattu päässä. Sitten iski niin huono olo, että oli pakko tulla sisälle, pyörrytti, päähän sattui ja lopulta oksensin kolme kertaa. Jee jee, ei siis palvota aurinkoa tänä kesänä näköjään.

Jotain uutta puuhaa olen sentään ehtinyt kokeilla, itujen idätystä. :o) Lopullisesti hurahtanut viherpiipero, siellä nyt joku ajattelee. Älkäähän nyt, ne on superterveellisiä, helppoja, halpoja ja maustettuna tai salaatinkastikkeen kanssa ihan hyviäkin jopa. Kikherne ja vihreä linssi on olleet koekaniinit. Liotusta yön yli vedessä, sitten lasipurkkiin kuivauskaappiin harson alle muutamaksi päiväksi, huuhdellaan kaksi-kolme kertaa päivässä, ja sit onkin jo valmista. Jos ei muuta, niin saa ainakin onnistumisen ilon kun näkee versojen kasvavan. Jostain syystä mun tomaatti ja kesäkurpitsa-viljelykset kasvimaalla ei etene mihinkään...3 kommenttia:

Hanson Canada kirjoitti...

An instructive post. People to really know who they want to reach and why or else, they'll have no way to know what they're trying to achieve. People need to hear this and have it drilled in their brains..Thanks for sharing an excellent article
Check for healthy living tips..

Picnic Locations in Gurgaon kirjoitti...

very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

Anonyymi kirjoitti...

q putada mierda de blog