maanantai 6. kesäkuuta 2011

Vähiin käyMeidän pihassa on nyt niin ihanat tuoksut, etä voisin vain istua terassilla ja nuuskutella nenä pitkänä. :o) Etupihalla on noin 10 sireeni-puskaa täydessä kukassa, ja ne tuoksuu aivan ihanalta. Takapihalla onkin puolestaan ei-niin-turvallinen, mutta sitäkin ihanamman tuoksuinen kielo-meri. Oih. <3

Remppa-asiat on rullaanneet viime aikoina hienosti. Löysimme kunnollisen ja ahkeran kirvesmiehen, joka meille nyt on tehnyt terassin, seuraavaksi tekee saunan lauteet ja sitten portin. Hienoa jälkeä ja nopsaan valmistuu. Ainoastaan se laskun saaminen sit kirpaisee, mutta onneksi tällä kertaa sovimme urakka-hinnan, niin ei mun tarvi kauhistella ja laskeskella hiki otsalla sitä työhön kulunutta tuntimäärää.

Koirille laitoin viikonloppuna punkin-torjunnan, Exspotin. Olen lukenut ja kuullut siitä ristiriitaisia kommentteja, mutta parsoneilla sitä on ennenkin ollut, enkä ole huomannut mitään outoja oireita. Meilläpäin on paljon punkkeja ja koirat kulkevat ojien pohjalla heinikossa päivittäin, joten parempi mielestäni näin. Chilistä jo yksi punkki on löytynyt, C. sen löysi ihan sattumalta sen kyljestä. Se on niin karvainen kaveri, että ihan sattuman kauppaa siitä niitä on yleensäkin löytää. Pari viikkoa aikaisemmin C. huuteli mulle olohuoneesta, että Blondissa on punkki. Minä sit hain pinsetit, paperia, desinfiointi-ainetta yms. valmiiksi, ja menin auttamaan punkin poistossa. Kun kysyin, että no missä se on, herra osoitti minulle Blondin nisää. :o) Minä siihen sitten tokaisin, että tuo on tissi. Vastaus oli, että "ei ole, se on tuollainen ruskea". Sitten hetki tutkittiin koiran vatsapuolta, ja sitä tissi-rivistöä, sen symmetriaa ja kuinka masussa olevat pigmenttiläikät värjäävät vatsanahkan lisäksi myös niiden kohdalle osuvat nisät ruskeiksi. No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Blondi sai pitää tissinsä ja herra oppi hieman lisää koirista. :o)

Mulla on neljä työaamua jäljellä! Sit on viikko saldovapaita, ja sen jälkeen äitiysloma. Voi vitsi. Toisaalta kiva lomailla nyt kesällä, mutta toisaalta tuntuu kuin jäisi tyhjän päälle, jäisi työttömäksi tai tekisi ammatillisen itsemurhan. Jep jep. Työn orjalla on hieman vaikeuksia sopeutua ajatukseen, että olen sittenkin korvattavissa....

2 kommenttia:

Kaisa & Karvakolmiot kirjoitti...

Olis kyllä kiva nähdä kuvia teitin ihanalta kuulostavata unelmatalosta :D. Itsekin kun unelmoin vanhasta talosta maalla.

Laura kirjoitti...

Kaisa: Mun on pitänyt kuvata tätä taloa jo pidemmän aikaa, joten ehkä nyt lomalla saan sen aikaiseksi ja laitan myös tänne blogiin. Myös C:n sukulaiset Intiassa kyselee jatkuvasti kuvien perään. :o)