tiistai 17. toukokuuta 2011

Sekalaista-Yläkerran remppa edistyy. Tapetit on paikallaan, pari listaa vaan puuttuu kun kirvesmies teki oharit ja vessan lattia pitäisi maalata. En saa raskauden takia itse sitä maalata (liuotinpohjaisia maaleja), joten sen valmistuminen voi hetken kestää.

-Seuraava projekti alkaa parin viikon päästä. Meille tulee kirvesmies (eri kuin se oharit tehnyt) tekemään uuden terassin ja uudet lauteet saunaan.

-Vaunut on hankittu! Huuto.netistä löysin haluamani malliset Emmaljungat vähän käytettynä. Enää noin 20 muuta vauvahankintaa siis tekemättä. :o)

-Takapiha on aivan kaamean näköinen, multaa, hiekkaa ja rikkakasveja... Mutta siellä kasvaa sentään iso puska raparperia ja liiterin ympärys täynnä nokkosta.

-Keittiön ikkunalaudalla on komeat yrttiviljelmät ja isot taimet tomaattia ja kesäkurpitsaa tulossa. Vielä en ole uskaltanut niitä laittaa ulos.

-Chilillä on joku uhmaikä menossa. Se on tottelematon, ilkikurinen ja mustasukkainen. Olemme sen kanssa tottiskurssilla, mutta se tylsistyy siellä kun koko ajan ei olla liikkeellä.

-Pommi ja Blondi ovat laihiksella molemmat. Talvella on hieman vyötärölinja kadonnut (itse kullakin) ja sitä nyt metsästetään takaisin. Pommia pitäisi ruveta piakkoin tottumaan vauvan itkuun ja vaunujen kanssa lenkkeilyyn. Huoh.

-Töitä jäljellä vajaa 4 viikkoa!

1 kommentti:

Picnic Locations in Gurgaon kirjoitti...

This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!