maanantai 7. heinäkuuta 2008

Elossa ollaan

Huh. Agirotu-viikonloppu on onnellisesti ohi. Aika rankka rupeama, mutta hengissä ollaan. Kun ei ole tottunut seisomaan ja kävelemään 16 tuntia päivässä, niin sen huomaa jaloissa ja selässä niin tehtyään. Olin sisäänheittäjänä, juoksutyttönä ja ajanottajana, joten ei tarvinnut pahemmin istuskella. Yöunet jäi muutamaan hassuun tuntiin ja nyt väsyttää ihan sikana, naama punoittaa auringosta ja ulkonaolosta, koirat on loukkaantuneita paljosta yksinolosta, mutta muuten kaikki kai kunnossa. Siitä selvittiin! :o)

Tänään menen kahteen asuntoesittelyyn, eli kahta rivarikaksiota käyn siis katsastamassa. Sormet ja varpaat ristiin! Nimimerkillä "Heräsin sunnuntai-aamuna puoli neljä aamulla siihen kun humalainen baarista palannut mies kotonani rupesi tekemään ruokaa ja kuuntelemaan musiikkia...".

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Kyllä sieltä joo selvitiin, hengissä ollaan kotona. Nipa on ihan loppu ja Jadella virtaa kuin sanonko missä. Itse niin kipeä etten muistakaan ja isännän ääni basson ja baritonin sekoitus. Mutta kivaa oli! Tsemppiä asunnon tsekkauksiin.