tiistai 15. heinäkuuta 2008

Lomalla

Mulla on kesäloma! Kokonaisen viikon mittainen, mutta kuitenkin... Ja tänään tein kaupat uudesta kodistani, eli alkaa pikkuhiljaa tuo muuttostressi lähestyä. Ensi viikon perjantaina olisi meinaan avaimet kädessä ja koti tyhjänä. Huomenna menen Ikeaan, äsken tein sähkösopimuksen, tilaamani koirien Fatboy tuli tänään ja perjantaina saan ison kasan muuttolaatikoita. Kyllä tää tästä, kun vaan muistaisi taas kaikki nettiliittymästä kotivakuutukseen ja mitä sille välille mahtuukin. Helpottaa vähän kun voin jättää tänne vielä osan tavaroistani, esim. talvivaatteet, -renkaat yms harvemmin tarvittava roina ehtii kyllä odottelemaan.

Muuttaminen tuo varmaan jonkinlaista helpotusta elämään, mutta on se toisaalta haikeatakin jättää rakkaaksi tullut koti. Viime päivinä olen saanut todistaa, kuinka rikkinäisen sydämen ja samalla koko ihmisen olen onnistunut teoillani aikaansaamaan, vaikka ymmärrän tietysti, että molempien parhaaksi tämä loppujen lopuksi on. Kolmen kuukauden jälkeen asia on edelleen erittäin arka, kai se tämän muuton myötä nousee entisestään pintaan. Ollaan keskusteltu siitä kuinka selvisin omasta avioerostani ja kuinka elämää jatketaan semmoisessa tilanteessa kun tuntuu, että ei ole syytä tai tarkoitusta elämälle. Ei mitään kevyitä keskusteluja, eikä mikään kiva fiilis olla se "pahis", joka tämän saa aikaan.

Eilen tein muutaman tunnin pikavisiitin Porin Jazzeille. Yhden tutun bändi kun oli saanut kunnian päästä sinne esiintymään, niin pitihän niitä käydä katsomassa. :o) Lauantaina pitäisi suunnata sinne seutuville uudelleen, tarkoituksena viettää aurinkoinen päivä herkullisten eväiden ja viinipullojen kera Kirjurinluodolla. Menihän se tilaus auringosta nyt perille?!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa lomaa!! :) mulla vielä 3vk töitä ja sitten kesäloma, jipii!