maanantai 28. heinäkuuta 2008

Uudessa kodissa

Nyt me sit asutaan uudessa kodissa. :o) Monta laatikkoa on purkamatta, mutta kyllä se jo ihan kodilta tuntuu. TV ja pesukone on vielä vaiheessa, mulla on yllätys yllätys vääränlainen digiboksi ja pesukoneesta puuttuu jokin liitin. Tv-tason ja vatekaapin kävin tilaamassa, mutta saan ne vasta viikon päästä. Mattoja pitäisi mennä ostamaan. Tilaa olisi jopa pitkälle lipastolle ja työpöydälle, on noissa vanhoissa taloissa vähän erikokoiset huoneet kun mitä nykyään rakennetaan...

Mä olen kotiutunut tosi hyvin, tykkään asunnosta tosi paljon, se on jotenkin ihan mun näköinen. Makuuhuone on ihanan vaaleanvihreä, ja nyt tietty mätsäsin kaikki tekstiilit samaan sävyyn. Lattiat on aivan mahtavat, ne on jotain julkisiin tiloihin tarkoitettua mattaa laminaattia, mun mielestä tosi kaunista ja ei luista koirien tassujen alla juuri yhtään. Laitan kuvia jossain vaiheessa, kunhan löydän kameran jostain... Koirat tykkää ikkunalaudoista, meillä kun on semmoiset noin 30 senttiä syvät ikkunalaudat, kun ikkunat on siellä paksun kiviseinän sisällä. Nojatuolilta pääsee kiipeämään ikkunalaudalle ja sieltä voi ihmetellä maailman menoa. Hyvin ne ovat nukkuneet, mitä nyt lehdenjakajalle pitää sanoa pari valittua sanaa. Ovat myös leikkineet keskenään ja olleet muutenkin ihan nätisti.

9 kommenttia:

Oranssi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Kuulostaa oikeasti hyvältä, vaikka vähän paineen alla jouduit ostopäätöksen tekemään.

ps Meille tulee pentu...

Vappu ja pikkuveli:
http://viovappu.vuodatus.net

Lilli kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Sama rumba myös mulla edessä, mekin erottiin. Tosin mut heitettiin pihalle omasta kodistani, eli en joudu montaa kuukautta saman katon alla viettämään...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Ihanaa että koiratkin on kotiutuneet;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Kiva, että uusi paikka tuntuu heti omalta.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista.

Rouva Oranssille -> epistä, mäkin haluun! Ehkä sit siihen isoon omakotitaloon vois ottaa kolmannen...

Lilli -> Elämä on. En tiedä pitääkö ottaa osaa tai voivotella, mutta tsemppiä joka tapauksessa. Tiedän kyllä kuka olet. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Joo tuli vahingossa väärällä nimellä :) Ei ollu tarkoistus salailla :) Eikä tarvii ottaa osaa. Hyvä näin. Tästä se elämä taas alkaa.

Kaisa & Karvakolmiot kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin meidänkin puolesta. Kuullostaa todella ihanalta. Kivaa että koirulit on kanssa kuin kotonaan.

Virpi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin Laura! Ja Saana, mäkin tunnistin sut tänään facebookin takia. Otan osaa tai sitten en, mä ainakin olen nyt onnellisempi ku koskaan aikasemmin vaikka sitä ei vielä 2 v sitten voinut uskoa. :)