tiistai 27. tammikuuta 2009

Hullunmyllyä

Huh. Työrintamalla on ollut niin kamala alkuviikko, että ei ole ehtinyt ja jaksanut tehdä mitään muuta. Ironista, että töiden kanssa on niiiin kiire, ettei ehdi/jaksa edes etsiä mukavampia töitä, on vaan loukussa kaiken kiireen keskellä. Meillä on taas yksi organisaatiomuutos kesken, uusia hommia tulee mullekin koko ajan, ja en edes tiedä kuka mun pomo on. Jee, jee. Eilen illalla väänsin itkua kymmenen aikaan koneen ääressä kun yhteydet ei toimineet ja deadline painoi päälle. Silloin kyllä mietin, että onko tämä tän arvoista? Mutta ei tässä uskalla muuta kun tyytyä osaansa, kun lamasta ja irtisanomisista saa lukea yllin kyllin.

Eilen oltiin Blondin kanssa lääkärillä. Blondi nukutettiin ja sen kyynelkanavat huuhdeltiin. Ne oli molemmat tukkeutuneet, ja siitä on johtunut rähmiminen ja tulehdukset. Alaluomen sisäpinnalta löytyi myös rakkuloita, jotka poistettiin mekaanisesti. Voivat olla allergiasta, mutta kuulemma aika yleisiä muutenkin nuorilla koirilla, liittyvät jotenkin immunologiaan. Nyt sit käytetään silmätippoja ja silmävoidetta kymmenen päivää ja toivotaan, että vihdoin ois terveet silmät.

Muuten ei meille kyllä kuulu mitään kummempaa. C. reissaa paljon, on noin kolme päivää viikosta aina pois. Mä yritän käydä tanssimassa pari kertaa viikossa, kuntosalilla ja agissa. Töiden takia tuntuu olevan selkä ja hartiat jumissa, niin tanssi on hyvää "lääkettä". Otin sykemittarini käyttöön, jotta vähän näkisin, mikä laji on kulutuksen kannalta paras. :o) Gambian reissu ei ole vieläkään varattu, mutta päivämäärä on päätetty, koiranhoidosta keskusteltu ja hintaa tarkkaillaan ahkerasti. Siellä on maaliskuussa 32 astetta lämmintä! ♥

Ei kommentteja: