maanantai 23. maaliskuuta 2009

Mietityttää

Me ollaan muuttamassa landelle Urjalaan noin kolmen viikon päästä. Pääsiäisenä olisi tarkoitus saada rykäisy tehtyä, eli pitkäperjantai on jonkinlaista kärsimystä meilläkin...
Olen tyytyväinen ja iloinen päästessäni vihdoin landelle, lähin naapuri ei ole näköetäisyydellä, mikä on sekä minun että koirien mielenterveyden kannalta oikein hyvä asia. Yksi asia on kuitenkin huonommin landella, nimittäin mahdollisuus harrastaa ohjattua agilityä.

Me kuulutaan nyt Ylöjärven koirakerhoon, ja meillä on ollut siellä sama koutsi Pommin alkeiskurssin loppumisesta lähtien. Koutsi ja ryhmäläiset tuntee toisensa hyvin, meillä on hyvä henki, tunnetaan toisten koirat, niiden heikkoudet, sekopäisyydet jne., ja kettuilla voi kaverille ihan vapaasti. Meidän ryhmä koostuu pelkästään parsoneista ohjaajineen ja me tunnetaan toisemme jo vuosien ajalta. Pommin äksyilyjen takia mulla on semmoinen olo, että en halua/uskalla/viitsi mennä sen kanssa "vieraiden" ihmisten kanssa treenaamaan, en haluaisi siis vaihtaa koirakerhoa ollenkaan.

Olen tutkinut lähialueen koirakerho-tarjontaa, ja se on suoraan sanottuna olematonta. Ei siellä ole mitään lähimaillakaan. Lähin paikka on käsittääkseni Forssa (34 km) ja siellä on kisaaville talviaikaan 1 ryhmä viikossa. Sitä pitää kuka milloinkin. 50 kilometrin säteellä löytyy myös Toijala ja Valkeakoski. Ei huvita kyllä nekään, olen varmaan asennevammainen... Oman koirakerhomme kesätreenimme ovat Mutalassa, jonne matkaa tulee meiltä 98 km. Ihan piruuttani piti tarkastaa myös viholliskaupungin sijainti uuteen kotiimme nähden, Lietoon on matkaa 87 km, Turkkuseen 97 km. =) Nii-in. Turkkusen hallit olisi lähempänä kuin meidän kylmä pimeä talvimaneesi Länsi-Teiskossa.

Kyllä me taidetaan tämä kevät ja kesä käydä vanhoissa treenipaikoissa Nokialla ja Mutalassa. Nokialla mun pitää kuitenkin käydä katsomassa miltä asunto näyttää ja juoksuttaa siellä vettä ettei viemäri haise kun siellä pidetään asuntoesittelyjä. Ja eiköhän me Mutalassa jakseta kerran viikossa käydä ajelulla, yhdistetään siihen sitten muutakin virikettä, barffikaupassa käymistä tai äitin luona poikkeamista. C. saa firman auton ja bensakortin huhtikuussa, niin kaappaan sen sit koirankuljetusajoneuvoksi noille pidemmille matkoille. Murehditaan sitten syksymmällä sitä talviharjoittelupaikkaa...

4 kommenttia:

Kaisa & Karvakolmiot kirjoitti...

vinkkinä: Loimaalla suunnitellaan kuulemma jotain koira-aktiviteettia. Kannattaa pitää silmällä. Siellä on joku koirayhdistys, joka suunnittelee jotain reenialuetta (jos oikein ymmärsin). Tiiä vaikka olis agiliitoakin.

Kaisa & Karvakolmiot kirjoitti...

korjaus äskeiseen.... voi siis olla että Loimaan jutut on jääny suunnittelu vaiheeseen, mutta eihän sitä koskaan tiiä.

T. entinen loimaan likka

Virpi kirjoitti...

Onnea maallemuuttoon! On siinä kyllä sit hyviä puolia vaikka kuinka.


Mä ehdotan että jos matka Ylöjärvelle käy pitkäksi, ostat aina sillon tällön jotain täsmäkoulutusta esim Turusta Nooralta, Jaakolta, Janitalta jne.. Siis panostat enempi laatuun ku määrään.Ja teillähän on varmaan piha, mihin voi ihan oman radan rakentaa.

Mari kirjoitti...

No Virpihän sen on pukenut jo sanoiksi mitä mä fundeerasin;)