keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Melkein hautauduttu lumeen


Lunta on tullut ihan kiitettävästi. Koiratkin joutuu tekemään asiansa lenkillä tielle, kun eivät pääse enää kiipeämään penkalle. :o) Maanantaina oltiin taas agiliitämässä, kiva kun ei ollut niin kamalan kylmä. Treenit menee ihan totuttuun tapaan, musta vaan tuntuu ettei me edistytä tai kehitytä ollenkaan, ollaan oltu samalla tasolla ainakin vuosi. Oma vikahan se on, ei 1 krt viikossa ihmeitä tee, pitäisi treenata paljon enemmän. Pommi liukastui pari kertaa ja kannusanturasta alkoi vuotamaan verta. Onneksi se ei ole sen kummemmin vaivannut, putsauksella selvittiin.

Mulla meni lopullisesti hermot koirien vakuutukseen. Mun piti saada se Blondin arvo" nostettua", mutta eikös ne olleet sitten kirjanneet jotain rajoituksia sen vakuutukseen. Eli mitään suolistotulehduksia ei oltaisi suostuttu korvaavaan enää, jos arvoa nostetaan. Ketun viikset! Onneksi sain Tapiolasta hyvältä kuulostavan tarjouksen eläinlääkärikulu-vakuutuksesta, ja heillä ei Blondin kuurous aiheuta mitään rajoituksia tms. Nyt pitäisi vaan viedä koirat eläinlääkärin tarkastukseen, koska vakuutusyhtiö vaatii sen ennen vakuutuksen antamista.

Koulussa on mennyt hyvin. Ollaan opeteltu edelleen lihaksia ja luuston kohtia. Viime aikoina myös paljon nivelistä, tules-sairauksista ja kipupisteistä. Ne on muuten ihan äärettömän mielenkiintoisia, yksi kipupiste voi aiheuttaa koko selän jumin, ja sen kipupisteen kun löydät ja saat poistettua, niin selkä on ok. Tällä viikolla on luvassa tens:in opettelua, eli sähköhoitoa. Mielenkiintoisen kuuloista sekin, hieman tosin pelottavaa vielä. :o) Lihashuoltoon liittyen ollaan menossa meidän neitien kanssa sunnuntaina Hyvinkäälle koirakylpylään. Meille on varattu koko allas puoleksi tunniksi, katsotaan miten koirat jaksaa, kun lenkitykset on pakkasilla olleet aika hätäisiä. Pommille on hankittuna kelluva dummy, siinä on sille riittävästi motivaatiota. Blondia varten meille tulee "uittaja", joka auttaa koiraa altaaseen menossa ja ohjaa sen uimista, ettei koira vaan ui pientä ympyrää tai koita kiivetä altaasta väärästä kohtaa pois. Blondi kun on yleensä enemmän kahlailija kuin himouimari. Koitetaan muistaa ottaa kamera mukaan, josko saisin tännekin kuvia uimareissulta.

Ei kommentteja: