torstai 25. helmikuuta 2010

Osteopaatille

Soitin nimekkäälle eläinfysioterapeutti/ osteopaatille tuonne Turun suuntaan ja kyselin seuraavaa vapaata aikaa. Hetki selattiin kalenteria ja vapaa aika löytyi kesäkuulta juhannuksen tienoilta. WTF!? Tämän verran kysyntää ja käyntihinta on 50 e. Olen kuullut koirahierojien keskuudessa puhetta hintojen polkemisesta, nyt ehkä ymmärrän senkin kritiikin hieman paremmin.

No ei tuo onneksi ole Suomen ainoa osaaja, eikä meillä mikään akuutti hätä. Varasin ajan Hyvinkäälle Markus Laiokselle. Minulla on Pommiin (tai sen lantioon) kohdistuva epäilys, ja haluan viedä sen varmuuden vuoksi osteopaatin "tarkastukseen". Mielenkiinnosta, oppiakseni paremmaksi hierojaksi, ja koska ei siitä mitään haittaakaan ole. Tottakai toivon, että mitään ei löydy. Mutta sen verran tuo opiskelu on avannut silmiä, että semmoista täydellistä virheetöntä koiraa ei olekaan olemassa. :-(

Huomisen ja lauantain olen työharjoittelussa Hyvinkään Onnenkoirassa. Luvassa monenlaista puuhaa, koiran ulkoilutuksesta fyssarin työn seuraamiseen. Ihanaa mennä kerrankin into piukassa töihin, vaikka ei saa edes palkkaa!

Ei kommentteja: