tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kuulumisia


Niin se kevät etenee, vaikka mittari näytti aamulla -18 astetta. :o/ Mieluummin kulkisin tennareissa ja kevättakissa, mutta ehkä sit juhannuksena viimeistään.

Koulutusohjaajakurssin viikonloput on nyt ohi, ja tenttikin hyväksytysti suoritettu. Enää muutamien treenien veto valvotusti, ja sit olisi koulutusohjaajakortti plakkarissa. Kurssi oli antoisa, ja vetäjä aivan huippu. Paljon tuli ajattelemisen aihetta, kehitysideoita ja jopa toivottavasti pieni muutos omaan kisajännitykseen.

Koirakerhon vaihto on edennyt, kesäkauden alkaessa siirryn Toijalan koirakerhon riveihin, ja otan jopa agilityn alkeiskurssin vetääkseni. Toivon saavani kärsivällisiä kurssilaisia, nyt on meinaan lämmittelyleikit ja flat work hallussa, ja koiran ja ohjaajan yhteistyöhön aion keskittyä superpaljon.

Yksi valkoinen koira on astutettu ja ultran mukaan mahassa on paljon pentuja. Me olemme kyseisen pentueen "jonotuslistalla" ja sikäli mikäli kaikki menee hyvin niin meille tulee kesäkuun puolenvälin paikkeilla uusi vahvistus perheeseen.

Koirahieroja-opiskelut etenevät kovaa vauhtia, ja kesäkuussa onkin aherrus sitten takanapäin. Ensi viikolla on iiiiso tentti, johon tulee vaatimattomasti "kaikki tähän asti menty". Taas pääsee todistamaan sitä kummallista ilmiötä, että kun edessä on koira ja kolme opettajaa tivaamassa lihaksen origoa ja insertiota, niin kaikki tieto valuu korvista ja nenästä ulos... Jatkosta en ole vielä kerennyt tekemään päätöksiä sen kummemmin. Luultavasti ainakin aluksi jatka päivätyössäni neljänä päivänä viikossa, ja koitan hoitaa hierontoja iltaisin ja sinä yhtenä "vapaapäivänä". Myöhemmin toivon saavani lottovoiton, ja niillä rahoilla laitan semmoisen koiratarvike-hotelli-uimahalli-fysioterapia -paikan pystyyn. :o)

Ensi viikolla on kauan odotettu talviloma. Tulee tarpeeseen, pelkään vaan koko viikon menevän kokeeseen lukemiseen. Mitään kummempia ei olla suunniteltu, tiedossa on ainoastaan Pommin treffit osteopaatin kanssa ja samalla keikka Ikeaan.

Aurinkoisia päiviä kaikille.

5 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Oikein jännittävää pennun odotusta ja aurinkoista kevättä!

Etkös sää vois pistää sellasen pienimuotoisen koirahotellin jo nyt pystyyn? Asiakkaita olisi aivan varmasti :)

Laura kirjoitti...

Kyllähän mä periaatteessa pystyisin, kun tyhjiä makuuhuoneita piisaa, mutta se ei juurikaan ruokaa toisi pöytään. :o) Mitä olen laskeskellut, niin pelkkää koirahoitolaa on aika julmetun vaikea saada kannattavaksi.
Mutta saa ottaa yhteyttä jos tarvii esim. kesällä koiralle hoitopaikkaa. Olen 6 viikkoa lomalla, ja varmaan aika paljon kotosalla. =D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa luettavaa. Sullehan kuuluu vaikka mitä!! Ihania kursseja, koulua, pentuja..... Jari on aina kehunut sun tekemiä ratoja kun oot ollu kouluttamassa :-)

Taina FFF

Kaisa & Karvakolmiot kirjoitti...

Ihanaa luettavaa. Kaikkea kivaa ja jännää tulossa! Oliks toi "valkoinen koira" niin kun tahallaan tehty kiusaus että pysyy jännitys yllä lukijoilla? Oisit voinu edes rodun paljastaa, etkös sää joskus niitä valkosia paimenia ihaillut blogissa?

Höh, päästä meidät piinasta :D

Saariston Poppoo kirjoitti...

Penneleitä, ihanaa mutta se rotu jää vaivaamaan???
Veikataan kuiteskin parsonia:)