torstai 17. syyskuuta 2009

TreeneissäEilisissä treeneissä meillä oli eri koutsi kuin yleensä. Tämä oli normaaliin menoomme verrattuna erittäin lempeä, kärsivällinen ja pehmeä. Muun muassa Blondin rallit ja esteille karkailut hän analysoi miellyttämishaluksi. "Blondi haluaa miellyttää sinua niin kovasti, että koittaa suorittaa kaikki mahdolliset esteet äkkiä." Hienoa, että joku näkee asian tuolla tavalla, mutta itse en siihen usko. :o) Mä näen vaan hemmotellun, ilkukurisen ja itsepäisen kakaran.

Treenit meni ihan normaalisti, oli aika pitkä ja vaikea rata. Paljon takaakiertoja ja ansoja, vaikea lähtö heti hypyltä poikittain kepeille, jne. Radalle olikin kerätty kisaratojen kinkkisimpiä kohtia. Edellispäivän ojan kaivuun ja treenien loppuyhtälö olikin aikamoinen särky alaselässä, mutta onneksi se pienten valkoisten pillerien ja yöunien jälkeen on jo siedettävä.

Huominen mulla on taas koulua ja lauantaina meillä on ohjatut pujottelutreenit molempien koirien kanssa. Kisoihin meikä ei muistanut ilmoittautua, joten taidetaan kisata seuraavan kerran vasta lokakuun puolen välin paikkeilla.

Ei kommentteja: