maanantai 2. marraskuuta 2009

Kuulumisia


Meillä asuu hiiri. Pommin kaveri ilmeisesti, koska kovasti Pommi päivystää yksien rappusten edessä ja välillä vinkuu sydäntäsärkevästi. Välillä se vaan kuuntelee ja pää käääntyilee puolelta toiselle. Minä en osaa arvostaa tätä alivuokralaista niin paljoa, vaan kävin ostamassa elektronisen hiirenkarkottimen. Aamulla eteisen lattialla käveli pitkäjalkainen hämähäkki. Blondi haistoi, ja tämäytti sen liiskaksi tassullaan. Mamma kehui. :o)
Hierojakoulun tasokoe oli perjantaina. Läpi meni, saa ruveta hieromaan ja ottamaan vastaan asiakkaita koulullakin. Turhaan jännitin, ei ollut mikään paha koe. Joulukuussa sitten taas kauhistellaan, kun on seuraava isompi teoriakoe. Tänään menen ensimmäistä kertaa hieromaan yhtä projektikoirista, Veikkoa. Tälle viikolle olen sopinut neljän koiran hieronnan, joten aloitetaan nyt sit kerralla kunnolla. Pakko koittaa sopia paljon hierontoja niille viikoille kun C. on kotona. Sitten kun se taas on reissussa, niin en raaski niin paljoa olla iltaisin pois omien koirien takia.
Meillä on nyt pihassa ulkovalot, pimeää pelkäävän pelastus. Kaunis piha tuli, laitettiin siis semmoisia pylväsvalaisimia, spotti talon seinään ja lämpötolppa autoille. Lisäksi tilasin kivimurskaa, jota viikonlopun levitimme hiki päässä etupihalle ja pihatielle. Meillä ei siis ole katuvaloja meidän pihatiellä tai kotitiellä, niin siellä on ihan säkkipimeää. Ja minulla vilkas mielikuvitus ja paikallislehdessä typeriä kirjoituksia ilveksistä ja susista...

Ei kommentteja: