keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Masentava marraskuu

En tykkää tästä pimeästä marraskuusta yhtään. Parhaani mukaan olen koittanut sitä piristää kynttilöillä, glögillä, joulutortuilla, jouluvaloilla, shoppailulla jne, mutta ei vaan auta. Koko ajan väsyttää ja masentaa. On hiukan pelottavaa ajaa 60 kilometrin työmatkaa, kun tuntuu jo ekan kymmenen kilsan jälkeen, että silmät ei pysy auki.

Pommilla on rassukalla korvatulehdus. Se saa korvatippoja ja suun kautta antibioottia. Ihanan kiltisti se rouskuttaa lääkkeensä ihan sellaisenaan, jotain hyötyä ahneesta koirasta. Tällä viikolla se on kerennyt varastamaan C:ltä joulutortun, viime viikolla meni sämpylä. Ehkä tuo herrakin pikkuhiljaa oppii. Pommilla tuntuu olevan koko ajan nälkä, se istuu joskus iltaisinkin keittiössä ruokaa odottamassa. Se on kuitenkin sen verran pulskassa kunnossa, että normi ruokaa en voi antaa enempää. Nyt olen muutamana päivänä antanut niitä suolattomia ja vähärasvaisia maissinaksuja. Niitä samoja, mitä sipsihyllyssä myydään ja joita monet syöttää napostelupalaksi pienile lapsille. Hyvin maistuu ja tulee ainakiin vatsaa täytettä.

Blondilla on maha kuralla toista päivää. Ulkona käydään noin kymmenen kertaa päivässä, ja yöllä yks hiippailee yläkertaan asioilleen. Kiva. Blondilla on tosi herkkä vatsa, usein jostain sekaisin. Syytä en taas tällekään keksi, paitsi ehkä ne maissinaksut. Mitään lääkettä se ei suostu ottamaan, se mokoma haistaa sen ruuan seastakin. Piimällä ja riisillä sitä nyt koitetaan rauhoittaa.

Mulla on perjantai ja lauantai työharjoittelua. Jännää! Menen Tampereella Lielahdessa sijaitsevaan kenneltarvikeliikkeeseen hieromaan ja vastailemaan mahdollisiin kysymyksiin. Parin päivän aikana on varattu hieronta-aika 11 koiralle, joten kädet ja selkä voi olla hieman kipeenä sunnuntaina. Mutta on se tosi mielenkiintoista, asiakkaaksi on tulossa mm. pari kilpailevaa whippettiä (eläviä anatomian oppikirjoja, kiva hieroa), jättikokoinen malamuutti ja himoitsemani valkoinen paimenkoira. :o)

Ei kommentteja: