maanantai 21. heinäkuuta 2008

Lomakuulumiset

Äkkiä se viikon loma meni, ja taas olen töissä... Lomalla tuli hoidettua jonkin verran juoksevia asioita, kuten pankissa käymistä ja asunnon kauppojen tekoa. Silti on vielä monta asiaa tekemättä, muuttoilmoitus, nettiliittymä, jne. :o( Tuli sitä loman aikana pyörähdettyä myös Ikeassa, pitäähän sitä uuteen kotiin saada kaikkea kivaa täytettä. Ihanat verhot löytyi makuuhuoneeseen, ruokapöytä ja tuolit, kokovartalopeili ja kaikkea pikkusälää. On siellä kivaa tavaraa ja edullista, mutta ei se siltikään mun lempipaikka ole. Liikaa ihmisiä, ja jos palvelua haluat, niin turha luulo. TV-taso ja vaatekaappi jäivät vielä hankintalistalle, eiköhän ne täältä lähempääkin löydy.

Loman kivoin osuus oli perjantaina, kun olin Näsijärvellä ajelemassa vesijetillä. Oikeesti, aivan sairaan hauskaa!!! Mulla ei oo varmaan koskaan ennen ollut niin kivaa, ja hurahdin kyllä ihan täysillä. Kun on vähän vauhtihullu hurjastelija kuin minä, niin mikäs sen parempi laji. Voit mennä ihan niin lujaa kuin uskallat tai moottorista lähtee, ei tarvi pelätä sakkoja eikä kolaria, ja kyydistä putoaminenkaan ei ole kuolemaksi. Itse ajoin semmoisella jetillä, jolla pääsi 110 km tunnissa. Lisäksi olin semmoisen "paremman" jetin kyydissä, jolla pääsee 180 km tunnissa. Ajettiin semmoista safari-ajoa, eli ihan normaalisti eteenpäin, ja lisäksi pidettiin semmoinen kikkailu-tuokio, jossa sai kokeilla omia ja jetin rajoja, ja mitä kaikkea sillä voi tehdä. Mä osasin tehdä hienoja pikkuympyröitä, sain nokan sukeltamaan veden alle ja tein täydestä vauhdista semmoisen tiukan u-käännöksen. Märkäpuku oli päällä, ja ihan hyvä niin, tuli sitä siellä järvessäkin pulahdettua kun jetti meni tiukassa mutkassa mukkelis makkelis... Koko kroppa on ollut viikonlopun ajan kipeä, kun jetistä sai pitää kaikin voimin käsin ja jaloin kiinni,että pysyi tiukoissa mutkissa ja laineiden pompotuksessa siellä selässä. Välillä oikeasti menin sillai käsien varassa, kun pylly ja jalat nousi aaltoon osuessa ilmaan. :o) Ihan mahtavaa ja joka euron arvoista hupia! Takuuvarmasti tulee mentyä vielä uudelleen tänä kesänä.

Lauantai tuli vietettyä Porin Jazzeilla Shaggyä ja Mary J. Bligeä kuunnellen. Hieman iltapäivällä satoi, mutta ilta oli onneksi tosi kaunis ja aurinkoinen. Tunnelma oli hyvä, musiikki rentoa ja kaikenkaikkiaan ihan onnistunut reissu. Ainoastaan kahden tunnin taksijonossa seisominen otti päähän, mutta siitäkin selvittiin.

Ei kommentteja: