keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Muuttotohinaa

Auto toimii. Puoli pulloa lukkoöljyä ja lukkopesän ronklaamista avaimella 10 minuuttia, niin johan pelaa. Yksi autokorjaamo oli lomalla, toinen sanoi suoraan, että minä en ymmärrä Hondasta mitään.... No, hyvä näin, säästyi nekin rahat ja itsekunnioitus.

Muuttoilmoitus on tehty, samoin hommattu nettiliittymä (en tiedä kyllä koska aukeaa), kotivakuutus ja sähkösopimus. Muuttolaatikoita on reilu kasa, kymmenen laatikkoa on jo pakattuna! Vielä puuttuu ainakin kattolamppu, tv-taso, vaatekaappi ja itse tv. Haluaisin valkoisen/hopeanharmaan tv:n, en sitä perinteistä mustaa. Niitä vaan ei ole niin kovin helppo löytää, ja hintakin on sit sen mukainen...

Töissä on aika kypsää, melkein kaikki ovat lomalla. Tänään voisi pitää pitkän lounastauon ja kävästä kaupungilla. Kuukauden päästä on kaverin häät, ja mun pitäisi ruveta sinne katselemaan jotain vaatetta. Loppuviikoksi on luvattu hienoja ilmoja, joten saa nähdä kuinka paljon täällä töissä viihdyn, kun se VPN:kin toimii vihdoin. Ja perjantai mulla onkin vapaata, koko päivä varattuna muuttotouhuille.

Ei kommentteja: