torstai 10. heinäkuuta 2008

No ni!

Me muutetaan Nokialle, siihen -49 rakennettuun pienkerrostaloon. Päästään muuttamaan kahden viikon päästä perjantaina. :o)

Tämä oli semmoinen hieman kiireessä ja painostettuna tehty päätös, mutta ihan tyytyväinen ja helpottunut olen. Olen jo mielessäni sisustanut asunnon, tehnyt ostoslistan Ikeaan ja tilannut koirille Fatboy-säkkituolin pediksi. :o)
Kun on käynyt katsomassa noin 20 rivitaloasuntoa, ja mistään niistä ei tykkää, niin parempi mun mielestä ostaa sentään mieluinen asunto, vaikka se piha puuttuukin. Mutta mun mielestä semmoinen 5x5 metriä piha ei ole 40 000 euron arvoinen, ja niin iso on hintaero halvimman rivitalon ja tuon kerrostaloasunnon välillä.

Mikäli tähdet on oikeassa asennossa ja jumalat ovat suosiollisia, niin me asutaan tuossa asunnossa ensi kevääseen. Sitten me muutetaan johonkin jättikokoiseen omakotitaloon landella ja meidän piha on ihan valtava. :o) Nih!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Laura ja koirulit!! Asunto näytti tosi hienolta ja nykyaisesti remontoitu. :) Onnea uuteen kotiin! :)

Emppu

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Laura ja Lauran lempilapset :)Talvi tulee tosi nopeesti ja talvella on oikeesti ihan se ja sama missä asuu! Ja talvella on tärkeää, että viihtyy sielä sisällä eikä niinkään ulkona.

Anonyymi kirjoitti...

Jes, Onnea ihan hurjasti! Nyt varmaan helpottaa kun tietää pian pääsevänsä ihku omaan paikkaan karvaisten tassujen kanssa. Ja Saana on oikeassa.....talvi tekee tuloaan ja silloin ei kykitä pihalla;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Uuteen Kotiin :-)