tiistai 30. kesäkuuta 2009

Edelleen lomaa odotellessa

Ei mee hyvin nyt ja kärsimätöntä koitellaan. Eka sain sen iskiaksen, jota kesti pari viikkoa. No sitä hoidellaan edelleen, mutta ei vaikeuta elämää tällä hetkellä. Sit iski helteellä kesäflunssa, nenä vuotaa ja yksittää. Sitten sain viattomasta puhjenneesta pienestä rakosta kantapäässä kamalan tulehduksen jalkaani. Yhdessä yössä nilkka turposi, haavauman seutu märkii ja jalka on kipeä. Tulehdusarvot pomppasi lähelle 90:ä, kun normitilanteessa ne on alle 10. Yksi päivystyslääkäri diagnosoi ruusuksi ja antoi penisiliinit. Seuraava lääkäri parin päivän päästä totesi, että ei tämä ruusu ole vaan joku mikälie-kokki tulehdus, nyt vaan tiukemmat, nelinkertaiset antibiootit ja vuodelepoa. Jalalla ei saa astua, oot niinkuin ois nilkka murtunut. Ja aurinkoon ei ole menemistä, saat pahan ihottuman tuon antibiootin takia. Ja torstaina uudestaan kontrolliin. Kiitti!

Että kotona ollaan ja möllötetään, stressataan tulevasta lomasta, kun oli ehkä noin sata työasiaa jotka piti ennen lomaa hoitaa. Tarvii katsoa saanko ne loppuviikosta tehtyä vai meneekö viikonloppukin töissä. Millään en haluaisi lomaa siirtää kun olen asennoitunut, että ensi viikolla se alkaa. Ja hieno ilma olisi ja silleen. Onneksi meille asennettiin tänään ilmanlämpöpumppu, nyt on ihanan viileää.

Koirat on viettäneet ainakin puolet päivistä ulkona. Blondista on tullut turhan itsenäinen, se juoksee joelle uimaan itsekseen ja tulee sit vähän päästä takaisin. Yleensä. Tänään ei tullut ja se löytyi naapurin kahvilasta. Aitaa ei siis olla saatu vielä rakennettua, niinkuin ei ole vielä pihanurmikkokaan valmis saati kukkapenkit tai kasvimaat. Lomaa ja ennenkaikkea terveitä päiviä odotellessa...

Ei kommentteja: