keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Sissi kotiutuu

Blondi pääsee tänään kotiin! Se on saanut aamulla ensimmäisen ruuan, ja siihen ei ainakaan vatsa pahemmin reagoinut. Viime yönä se ei ripuloinut ollenkaan, ja verta ei siis ole näkynyt enää eilisaamun jälkeen. Edelleen syödään antibioottia ja vatsansuojalääkettä kotona, ja jotain erikoisempaa dieetti-ruokaa. Mutta pääasia, että saadaan pikkuneiti kotiin. Kovasti sitä pitää edelleen tarkkailla ja juottaa, mutta mitään vaaraa ei enää pitäisi olla.

Se oli kuulemma viime yönä pitänyt päivystävää eläinlääkäriä hereillä huutamalla ja ulvomalla ja haukkumalla kopissaan. Kuusi kertaa eläinlääkäri oli käynyt katsomassa, että onko sillä joku hätä tai kipuja. Mutta ei, neiti oli tyytyväinen heti kun sai seuraa. Eläinlääkäri oli viimein siirtänyt sen hieman isompaan tilaan, johonkin huoneeseen, ja mennyt patjan kanssa sinne Blondin seuraksi. Johan auttoi, ja nukkuivat loppuyön hyvin. :o)

Mä kävin ostamassa suurimman löytämäni suklaarasian eläinsairaalan henkilökunnalle. Ei siinä kyllä suklaarasiat tai kiitokset tunnu riittävän, kun tietää heidän pelastaneen meidän päivänsäteen hengen. Mutta onhan nyt edes pieni arvostuksen ele ja kiitos saamastamme ensiluokkaisesta hoidosta.

5 kommenttia:

Kaisa & Karvakolmiot kirjoitti...

Ai ku ihania uutisia! Kivaa että saatte potilaan kotia. Ei muuta kuin paranemisia.

Saariston Poppoo kirjoitti...

Ihan loistavat uutiset! Kyllä täällä on Blondi ollut mielessä ja kelattu Nipankin vanhoja juttuja.... Onneksi kaikki kääntyi nyt hyvin ja toipilas pääsee kotiin, borta bra men hemma best:)
Rapsuja, rapsuja ja vielä kerran rapsuja!

Hanna kirjoitti...

Mahtava uutinen! Paranemisia pikkuiselle!

Leena kirjoitti...

Ihania uutisia!
Varmaan valtava helpotus! Todella pelottavan kuuloinen on koko tapahtumaketju ollut, ja olen todella onnellinen puolestanne, että se on kääntynyt hyväksi. Onneksi koira ei jää murehtimaan menneitä vaan osaa nauttia taas paranevasta olostansa.
Paljon rapsuja Blondille ja tietty Pommillekin ja haleja teille!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan päivän paras lukemani uutinen!! Onneksi olet Blondi taistelija!!

Taina FFF