maanantai 28. joulukuuta 2009

Tämän Vuoden lupaukset

Hahaa, näin tässä aina käy. Kun vuosi lähenee loppuaan kaivan blogista tälle vuodelle tekemäni lupaukset. Sitten luen niitä ja kiroan itseäni. Et sitten tuohonkaan pystynyt... Tässä siis 7.1.2009 tekemäni "lupaukset" ja niiden perässä toteutumiset.

-Tänä vuonna aion etsiä mieluisempia töitä, ja mahdollisesti syksyllä aloittaa opinnot.
Töiden etsintä ollut jäissä, opinnot on aloitettu elokuussa.

-Aion kisata Blondin kanssa hieman enemmän, kukaan ei kuulemma tule tuomaan niitä nollia meille kotiin. Huonoa palvelua selvästikin...
Ollaan kisattu tänä vuonna ehkä 5 kertaa. Ei siis ihan pitänyt lupaus. Mulla on jotenkin mennyt ohi koko kisainnostus. Mitä me niillä nollilla, ollaan ihan onnellisia näinkin...

-Mikäli mitään suuria talouskatastrofeja ei tule, niin aion muttaa kesällä omakotitaloon, jonnekin taajaman ulkopuolelle.
Muutettiin pikkasen kauemmas kuin taajaman ulkopuolelle, mutta lupaus piti.

-Parannan kuntoani liikkumalla, syön vitamiineja ja koitan pitää terveydestäni parempaa huolta. Pah, ketun viikset. Siiretään tämä ensi vuoden listalle.

-Pidän myös koirien hyvinvoinnista huolta, mietin sopivimmat ruoat ja selvitän allergia-mahdollisuudet. Eri ruokia ollaan kokeiltu, ja ainakin pari allergisoivaa ainetta löydetty.

-Vähennän mustien vaatteiden ostamista ja vaihdan lempivärini valkoiseen. :o)
Tämä toimi! En ole ostanut mustia paitoja tai neuleita, housut ja topin kyllä. Olen ostanut enemmän valkoisia ja harmaita paitoja, valkoisista ei erotu karvat! <3Ei kommentteja: