keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Taas juhlitaanPaljon onnea Pommi! Tunnetaan myös nimellä Äksy, Mur-Mur, Butsikawauwau, Pummi ja Pum-Pum. Pommi täyttää tänään 7 vuotta. Lahjaksi se saa vinkulelun ja illalla syödään maksalaatikko-nakki-kakkua.

Pommi on se ainut ja oikea ensimmäinen oma koira. Vaikka sen kanssa on välillä joutunut päätä raapimaan, vaikka se on niin itsenäinen ja välillä jopa epäsosiaalinen, niin silti (tai siksi) se on kaikista tärkein ja rakkain. Viime aikoina olen ollut niin ylpeä Pommista, se on ollut Chilin kanssa uskomattoman kärsivällinen, jopa leikkinyt sen kanssa hieman. Toivon totisesti, että myös seuraava uusi perheenjäsen pääsee Pommin suosioon!

P.S. Se Blondin stressaaminen meni ohi sen D.A.P haihduttimen avulla. Tai siis enhän voi olla varma, että juuri se on syy, multa siltä se vaikuttaa...

8 kommenttia:

Saariston Poppoo kirjoitti...

Synttäri Onnea Pommille!!

Company Registration Delhi kirjoitti...

Hey keep posting such good and meaningful articles.

T.S. kirjoitti...

Looks like fun!

Picnic Locations in Gurgaon kirjoitti...

Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

Mobile App Developers kirjoitti...

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=4711179801403983873&postID=8201883393450569795&page=1&token=1418211083214&isPopup=true

UX Designers Delhi kirjoitti...

Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

App Development Company London kirjoitti...

I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips.

UI/UX Studio Delhi kirjoitti...

It is good to see posts that give truly quality information. Your tips are extremely valuable.
Thanks a lot for writing this post and sharing it. Keep blogging.