keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Agia ja talon etsintää

Eilen oltiin Blonkun kanssa taas Nokialla agitreeneissä. Meillä oli toiseksi viimeinen kerta, pidämme sitten parin kuukauden tauon noista Nokian treeneistä. Jäähän meille viikottaiset Mutalan treenit ja tarkoitus olisi ryhdistäytyä siinä itsekseen harjoittelussa, kun se mahdollisuus on noin 10 minuutin ajomatkan päässä tällä hetkellä... Takapihalla treenaminen ei ole meidän naapureiden lempipuuhaa, molemmat koirat kun huutaa ja haukkuu ihan hulluna keppejä treenatessa. :o)

Treenit meni ihan mukavasti. Kepeille vienti oli vaikea, tultiin ikäänkuin vastakkaisesta suunnasta niin, että keppien pujottelu aloitettiin vähän kuin lopusta. Keppien jälkeen oli täyskäännös, eli totaalinen suunnanvaihto puomille. Hieman hankala, kun siellä edessä, minne oltiin mukamas menossa, ammotti putki. :o) Hiki tuli ja kivaa oli.

Asunnon etsiminen jatkuu, mutta ei kovin menestyksekkäästi. Tänään mennään pankkiin allekirjoittamaan kauppakirjat nykyisestä kämpästä. Huomenna menen toiseen pankkiin lainaneuvotteluun. Jännä nähdä kuinka paljon ne mulle yksinään suostuu rahaa lainaamaan. Luojan kiitos on nyt vakituinen työ, edellisen työpaikan pätkäsopimuksilla ei tässä tilanteessa oltais kauheasti hurrattu.

Yhden aikas kivan omakotitalon bongasin Lempäälästä. Se olisi semmoinen pienehkö, 70m2 talo pellon laidalla, kohtuullisen matkan päässä Tampereelta. Löytyy puuhella ja pönttöuuni, aitta pihasta ja sitä rataa. Mutta taas kerran myös se miinus. Tontti on 550 m2, eli aika paljon pienempi kuin haluaisin. Onhan siinä sitä peltoa silmänkantamattomiin vieressä, että olisi koirille juoksulääniä tarjolla, vaikka ei ihan omaomisteista. ;o) Kattoo ny, sunnuntaina siitä olisi esittely...

Ei kommentteja: