torstai 26. kesäkuuta 2008

Ihan vähän erilainen...

Pyynnöstä kaikkien reposteltavaksi:

Nokian asunto

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

hmm...ei parveketta, ei saunaa, junarata vieressä...Oon nuorena asunut tällaisessa talossa kahden koiran kanssa, jos silloin olisi ollut vaihtoehtona omakotitalo omalla pihalla, niin en olisi kahta kertaa miettinyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Saaristo huutaa : EI.... apua sähän törmäät koiriin tuolla koko ajan... nyt pistetään kohta keräys pystyyn jotta saadaan teidän lauma ihanaan pitsiunelmaan Viialaan, Jade sponssaa luulla Nipa pusuilla ja pönkätään vaikka 10€ per nuppi jotta haaste kiertämään vain;) Nöyränä tyttönä puhut pankin sedän/täsin pyörryksiin ja tarjoat tietty vähän vähemmän kuin pyytävät, peukut pidetään täällä pystyssä ja jos oikeen pahasti sanon niin kerran täällä vain ollaan, pahin mitä voi tapahtua on että sun rahat ei riitä ja joudut myymään ja muuttamaan pienempään mutta usko mua, tota pahempiakin asioita on! Go for it!!

Anonyymi kirjoitti...

On se joo.. vähän erilainen :D Mutta ei todellakana pahakaan mitä oon katsellut tuon hintaluokan asuntoja muutoin tältä seudulta.

Mutta ei muuta ku lakki koiraan (ei ku siis piti kirjoittaa kouraan mutta sitä toi Kriekin kirsikkakalja teettää) ja pankkisedän puheille..

Tiina, minustakin se maalattu seinä näytti hyvältä mutta ei vain kuulemma tee sille hirrelle hyvää. Tiiä sitte.

Anonyymi kirjoitti...

Kriekin kirsikkakalja on ihan parasta!!! :o))