torstai 5. kesäkuuta 2008

Hellepäivän etsijä

Eilen oltiin poikkeuksellisesti keskellä viikkoa hakutreeneissä. Ilma oli ihana, aurinkoinen ja lämmin. Treenattiin lähellä Tenniskeskusta Toimelankadun päässä. Otin Pommin mukaan autoturistiksi, ettei sen tarvinnut olla yksin kotona.

Blondilla oli kaksi maalimiestä piilossa, aika kaukana lähtöpaikasta ja aika kaukana toisistaan. Hyvin pikkuneiti teki hommia. Se irtoaa hienosti, menee koko ajan kauhealla innolla ja molemmat maalimiehet löytyi kyllä helpolla kunhan pääsimme vähän lähemmäksi heidän sijaintiaan. Blondi on siitä hyvä, että se on niin rämäpää ja ennakkoluuloton. Ihan sama onko maalimies makuullaan, peiton alla, kyykyssä vai seisoviltaan. Joillain koirilla outo asento tms. vaikeuttaa löytymisen hahmoittamista ja lähinnä kai ilmaisua. "Mamma, pitääkö tuommoinen lakanan alla makaava henkilö ilmaista?" koirat näyttävät kysyvän. Meillä kun ei ole vielä ilmaisu mukana treeneissä, niin ei haittaa vaikka maalimies olisi nokosilla. Kunhan sillä on se nakki taskussa. :o)

Treenien jälkeen kävin koirien kanssa aika pitkällä lenkillä metsän siimeksessä, ja ne pääsivät vielä lopuksi rantaan uimaan. Hauska reissu oli, vaikka siinä koko ilta menikin. :o)

Ei kommentteja: