perjantai 5. joulukuuta 2008

Agitreenit

Eilen oltiin taas landella treeneissä. Meillä oli vieraileva "mä en tiedä kuuroista koirista mitään" -koutsi :oD ja vain yksi treenikaveri meidän lisäksi. Treenit oli oikein hyvät ja tehokkaat, juosta sai oikein kunnolla, mentiin kolmea eri rataa, ja mun jalkatyötä kehuttiin tehokkaaksi!!

Pommi meni oikein hienosti, vikalla radalla oli vaan turhan kuumana ja pudotteli rimoja jatkuvasti. Pommi kääntyili tosi hienosti ja tiukasti sekä kuunteli käskyjä, oikein mallioppilas.

Oikeastaan ekaa kertaa mun muistin aikana tuli eilen vastaan rata, tai kuvio, jota en pystynyt menemään Blondin kanssa. Siis semmoinen kuvio, jossa ääni on välttämätön. Masentavaa, semmoisiakin siis on. Puomin alla oli kaksi putkea, ne siis meni silla puomin vasemmalta oikealle puolelle, ei mitenkään kovin mutkalla. Koira piti lähettää sieltä puomin vasemmalta puolelta putkeen, ja sen piti tulla sitä toista putkea takaisin päin, siis sieltä oikealta takasin vasemmalla. Ja ohjaajan oli välttämätöntä pysyä siellä puomin vasemmalla puolella koko ajan. Ja putken suut ei ollut mitenkään vastatusten, vaan koiran olisi pitänyt kääntyä tokaan putkeen noin 90 astetta. Kauan ja monella tavalla kokeiltiin, ei mennyt. Blondi kääntyi mua kohden ennen putkea tai sen jälkeen, mutta ei tajunnut mennä sinne putkeen. Ja tietty just kun mun piti näyttää sille keholla/käsillä "putkeen", niin se oli sen putken takana piilossa eikä nähnyt. Kyllä se meni jos käänsi putkien suut osoittamaan kohti toisiaan, mutta muuten ei, ei niin millään. Ärsyttävä, mielenkiintoinen ja kinkkinen juttu, jota tulemme vielä varmaan kokeilemaan. Ja Pommihan meni heti ekalla yrittämällä kun vaan sanoi sen taikasanan "putkeen". :o)

Ei kommentteja: