maanantai 9. helmikuuta 2009

Laiskanpulska

Oon ollut hieman kipeenä, stressaantunut ja mieli maassa. Töissä on kurjaa, ihmisiä potkitaan pois ja mun työkuorma on tällä hetkellä aika kaamea. Ei siitä sen kummempaa, kaikki kun on niin "confidential". Silmät on kuitenkin auki työpaikkailmoituksille ja paria paikkaa olen hakenut, laihoin tuloksin. En allekirjoita tämän firman periaatteita ollenkaan, enkä jaksa hakata päätä seinään yksinäni. Nih!

Viikonloppuna olin pitkästä aikaa risteilyllä, ihan vaan semmoisella vuorokauden mittaisella seilauksella Turusta Tukholmaan. Oli kivaa, ihana seisova pöytä alkuruokineen ja suklaamousseineen! :o) Shoppailtuakin tuli, kaksi käsilaukkua ja rannekello. Koiruudet oli ex-miehellä hoidossa, ja siellä oli mennyt kaikki hyvin. Oli kiva huomata, että ne menee sinne sisälle iloisina ja innoissaan, eivät jää katselemaan saati vinkumaan mamman perään.

Eilinen meni laiskotellessa ja sohvalla maatessa. Mä olen koko ajan niin väsynyt, ihan kauheaa kun mikään ei kiinnosta ja mitään ei jaksa tehdä. Ihan lahna-olo. Yhdessä asunto-esittelyssä käytiin, nyt on sekin harrastus taas siis aloitettu. Ihana talo, kamalan pieni ja "meluisa" piha. Eli ei. Mä olen löytänyt Etuovesta ihan unelmataloni (kohde 532554), ja sen rinnalla ei oikein mikään miellytä. Unelmatalo on Urjalassa, eli 65 km Tampereelta. Se välimatka on ainoa miinus, ja sen asian kanssa pähkäilen viikottain. Oisko musta maalla asumiseen vai ei? Jaksaisiko sitä väliä ajaa ja jäisikö kaikki harrastukset pois vain sen kaukaisen sijainnin takia. Plääh. Onneksi ei ole mitään kiirettä muuttaa, lähinnä kesää ollaan mietitty, kun ois kiva olla se piha silloin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös se teidän mökki oo niin lähellä, että voitte asua kesän sielä? Ei vais saa sitä haaveilla ja pitää :)