maanantai 16. helmikuuta 2009

Viikonloppukuulumisia

Viikonloppu meni jälleen ihan liian nopeaan. Perjantaina käytiin äidin luona lättykesteillä, jopa koirat saivat oman annoksensa lättyjä ja kermavaahtoa. :o) Koitetaan nyt käydä siellä kyläilemässä hieman useammin ja myös yökylään olisi tarkoitus mennä parin viikon päästä. Ihan vaan siksi, että koirat tottuisivat siellä olemaan, Gambian reissua silmälläpitäen. Nykyään ne on siellä tosi levottomia ja Pommi riehuu vaan koko ajan.

Lauantaina ajelimme Urjalaan, unelmataloa katsomaan. Talo on täydellinen, sille ei tarvisi ainakaan tässä vaiheessa tehdä mitään remppaa. Piha puolestaan oli hienoinen pettymys, se on iso, mutta todella hassun mallinen. Ja ihan luonnontilassa. Olisi hieman vesurilla ja rautakangella hommia ennenkuin siellä koirat juoksentelis tai agilityä voisi treenata. Paljon siinä pihassa olisi mahdollisuuksia ja tekemistä. Ikivanha saunarakennus kaipaa remonttia ja pihan reunalla olevasta joesta saisi ruoppaamalla ihan uimakelpoisen lammen. Sijaintia en pitänyt ongelmana. Meidän toimistolle ajoi 40 minsaa, ja semmoisesta maaseudun rauhasta olen valmis sen "kärsimään". Ilmeisesti mun on tarkoitus asua maalla, olo on siellä ihan erilainen. Lähin naapuri oli vajaan kilometrin päässä, mutta kuitenkin lähimmät katuvalot noin 200 m päässä. Ja siinä viereisellä tontilla on tosiaan semmoinen ihana sisustus-kahvila, josta voisi joku päivä saada myös elantonsa. Mietitään, pähkäillään ja mennään kai keskustelemaan pankkiin. Suomalaisen lainansaanti on aika helppoa verrattuna noihin muun maan kansalaisiin...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä! Oman unelmansa elämistä ei pieni matka estä, 40 minsaa on loppupeleissä aika vähän jos kupin toisessa päässä on tuota mitä kuvailit.
Sitten ei muuta kuin pankkiin....
T: Mari