tiistai 4. elokuuta 2009

Aksa aksaa

Eilen oltiin Hannan yksityistunnilla Ylöjärven Elovainiolla. Tuntimme aiheena oli takaaleikkaukset, poispäinkäännökset, sylkkärit ja keppikulmat. Oli todella hyodyllinen ja kiva tunti, aika meni kuin siivillä. Hannan kenttä on kokonaan aidattu, joten siellä oli mukavan turvallinen olo treenata myös Pommin kanssa. Aurinko porotti ja oltiin tunnin treenin jälkeen aika läkähdyksissä koko porukka.

Eniten vaikeuksia tuli sylkkärien kanssa, en itse osaa tehdä niitä kunnolla. Myös Blondin keppitreeneissä vähän tahkottiin, kun koitettiin saada se menemään keppejä itsenäisesti, niin etten olekaan siinä vierellä. Hah, jos ei joku oo vierellä vahtimassa, niin sit voi hyvin jättää viimeiset kepit suorittamatta. :o) Myös takaaleikkausta keppien toiselle puolelle harjoiteltiin, sitä Blondi ei vielä kestä. Blondin kanssa treenattiin myös paikallaanpysymistä jälleen kerran, ihan siinä oikeassa lähtötilanteessa.

Kotimatkalla Hannan vinkistä kävin ostamassa neljä ämpäriä ja pari harjanvartta. Niistä saa helposti pari hyppyestettä, ja jo kahdella esteellä voimme kotioloissa treenata noita käännöksiä ja sylkkäreitä, ja myös Blondin paikallaanpysymistä.

1 kommentti:

Oranssi kirjoitti...

Äkkiäkös tuota muutamat sukkaparit. Kokoa??