sunnuntai 16. elokuuta 2009

Takut 16.8.Blondin kanssa oltiin kisaamassa kaksi starttia tänään. Ei mennyt ihan niin lekkeriksi kuin keskiviikon treenit, joten ihan hyvin mielin tultiin kotiin. Tuliaisina oli HYL ja toiselta radalta 10 virhepistettä.

Ekalla radalla neiti oli hieman huonosti kuulolla ja meni vähän minne lystäsi. Mm. putken väärään päähän, keinulta kesken pois, A:n ohi (sattui molemmilla radoilla, taisin ohjata huonosti kun oidin sitä itsestäänselvyytenä) jne. Päästettiin siis ne suurimmat höyryt pois. :o) Kummassakaan startissa en jättänyt alkuun odottamaan pitkäksi aikaa. Sillai, että sain itse vaan metrin etumatkaa.

Toka rata meni jo paremmin, oli sitä "normaalia" Blondia. Virheet tuli puomin alastulon kontaktilta ja A.lta tosiaan kielto. Muuten oli tosi hyvät käännökset, mahtavat kepit ja loppusuoran takaaleikkaukset onnistui vastoin odotusten. Hyvä mieli jäi. Mini2:ssa oli kisaamassa vain 8 koiraa ja luva-nollia oli jaossa kaksi. Aika paljon söisi kyllä miestä jos saisi miinusajalla nollan ja sitä ei kuitenkaan laskettaisi nousunollaksi. No, ei tarvinnut siitä murehtia meidän. :o) Seuraavaksi taidetaan katsella ainakin kisoja, joissa on hyppyrata. A:n alastulot oli tänään hyviä, puomilla en ehtinyt edelle, kun puomin alla oli kaksi putkea ja niiden takia piti juosta aika kaukaa. Näköjään ei se alastulo-kontakti suju ellen ole vieressä vahtimassa.

P.S. Ai niin, laitetaan nyt tännekin, kun tänään moni kommentoi asiaa. Blondi on lihonut, toisin sanoen Blondilla on massakausi. Sehän on aina ollut kuivan kesän orava ja kylkiluut on näkyneet. Ollaan koitettu sitä lihottaa jne. No, täällä landella se saa juosta paljon, syödä luita ulkona ja nykyään pääasiassa ruoka on neu:ta. Kai tämä kaikki on yhdessä tepsinyt, ja kylkiluut on nyt piilossa, ja neiti terveen oloinen lihaskimppu. :o)

Ei kommentteja: