tiistai 25. elokuuta 2009

Mitäs me maalaisetMeille ei kuulu mitään ihmeellistä, normaalia arkea eletään. Illat alkaa pimetä ja ulkovaloja ja otsalamppuja ollaan hankittu urakalla. Mä olen "yksinhuoltaja" lähes kaikki viikot, C:llä on nyt joku matkustuskausi menossa. Pitäisihän se ymmärtää, työhön se kuuluu, mutta kyllä se välillä kiukuttaa. Olla isäntä ja emäntä talossa, asentaa lamppuja, kaivaa kaapeleita...

Mulla on tällä viikolla ensimmäinen koulupäivä, jännää.

Blondilla on tällä viikolla eläinlääkäri, mennään ekaa kertaa katsastamaan Urjalan eläinlääkäriä. Blondille laitetaan rokotus ja näytetään rähmivää silmää.Pommi puolestaan on tällä hetkellä lelukiellossa. Se sai viikonloppuna uuden vinkulelun, ja sen kanssa meni vähän överiksi ja neiti on ihan seko. Se istuu ja odottaa lipaston edessä, että koska sen lelun saa takaisin. Ulkona se etsii kiviä ja leikkii niinkuin ne olisi palloja, jotenkin ihan ylikierroksilla koko ajan.

2 kommenttia:

Hanna ja Waldo kirjoitti...

Hei Turusta!
Alan pikkuhiljaa herätä eloon Susamme lähdön jälkeen. Kiitos vielä kerran osanotosta. Lisäsin teidät blogiluetteloomme. Onko ok?

Laura ite kirjoitti...

Kiva kuulla, että suru hieman helpottaa. Kestäähän siinä vielä pitkään, mutta iloisia ja kauniita muistoja on hyvä vaalia.

Luetteloon lisääminen on ok, tottakai. Kiva jos jatkat bloggailua Waldon touhuista. :o)