torstai 5. kesäkuuta 2008

Aurinkoista päivää

Muistatteko, kun oltiin ala-asteella, niin oli olemassa pakkasraja? En muista mikä se celsius-astemäärä oli, eikä se varmaan koskaan mennyt rikki, mutta jos olisi ollut riittävän kylmä, niin ei olisi tarvinnut mennä kouluun lainkaan.

Ehdottaisinkin nyt, että otetaan käyttöön työelämässä helleraja. Kun mittari näyttää 25 tai enemmän, niin ei tarvi istua toimistossa. Saa hyvällä omallatunnolla lähteä rannalle. Jooko, sopiiko?? :o) Huomiseksikin on luvattu +28 astetta lämmintä ja pilvetön taivas. Huomaisikohan kukaan jos tekisin työni tuolta arboretumista käsin? Koneessa on vaan niin huono akku, että lyhyeksi jäisi työpäivä...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis me puhuttiin just lounaalla tästä helleraja asiasta :) Suomessa on niin vähän tälläsiä pievettömiä hellepäiviä, että EI OIKEESTI SAIS OLLA TÖISSÄ!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ei täällä sisällä ees tajuu miten kaunis ja hieno ilma ulkona on. Pidetään huomenna kinpalla arboretum päivä! Pistetään oikein pitkä jatkojohto mun työpaikalle (taitaa olla lähenpänä Arboretumia kun sun).


Miten ois muuten, kesän päälle niin kesäpikniklounas Arboretumissa?? Marikakin varmaan tulis kun se on tässä mun työpaikan vieressä töissä.

Anonyymi kirjoitti...

Mä laitoin just VPN-yhteyden tilaukseen, jos ei muuta niin pystyn ainakin takapihalla duunamaan kohta! ;o)

Piknik kuulostaa hyvältä, tosin se voisi venähtää aika pitkäksi...