maanantai 22. syyskuuta 2008

Viikonloppu

Näin meillä vietettiin viikonloppu:


Lähes koko perhe, tai ainakin 3/4, tiiviisti peiton alla ja unta kaaliin. Mulla oli kamala kurkkukipu, päänsärky ja kuumetta. Päässä jyskytti joku Sandvikin kivipora ja tahtia oli antamassa puna-armeijan rumpupatteristo. :o) Ei tullut lauantai-aamuna mieleenkään lähteä agility-kisoihin, kun pelkkä vessassa käynti oli kamalan työn ja tuskan takana. Harmi sinänsä, nyt menee taas noin kuukauden päähän seuraavat kisat kun päästään Blonkun kanssa nollajahtiin. Mutta minkäs teet. Ja itse kisaajakin on ollut edelleen mahapöpössään, välillä tuntuu että sen mahassa on joku alien. Pari päivää voi olla hiljaiseloa ja sit taas keskellä yötä alkaa kamala nuoleminen, lipominen ja täriseminen ja on PAKKO päästä ulos ruohoa syömään. Tällä hetkellä näyttää onneksi molempien tilanne suht normaalilta, pidetään peukkuja että tilanne jatkuu...

3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Ronilla on ihan samanalaisia mahaoireita vähän väliä. Olen myös ihan ymmällä, että mistä moiset johtuu. :(

Anonyymi kirjoitti...

Moi Mirka. Mielenkiintoista kuulla, että tuota on myös Ronilla. Pitäisi varmaan kysyä Riikaltakin, että onko myös Emmalla taipumusta moiseen. Mielelläni tuohon löytäisin aiheuttajan, alkaa pidemmän päälle rasittaan... Lääkäri syyttää vaan ruokavaliota ja epäilee Blondin olevan jollekin allerginen. En oikein itse usko siihen.

Mirka kirjoitti...

Mun mielestä Emmalla ei ole tuollaista. Ronihan on siis allerginen (testattu ei ole, mutta olen itse päätellyt,että ainakin lampaan lihalle. Olen tullut siihen tulokseen, että kyseessä on närästys, sillä antepsin auttaa. Olen nyt jättänyt kasvissoseesta kaalit pois kokonaan enkä syötä esim. hirveä tms voimakkaan makuista riistaa. En tiedä auttaako sen kummemmin, mutta nyt ei ole ainakaan pariin kolmeen viikkoon ollut moista. Kannattaa kokeilla sitä antepsinia. annan sitä ehkä millin kerrallaan, silloin tällöin kuureina.