maanantai 1. syyskuuta 2008

Syksyn tullen...

Viikonloppu meni nopsaan shoppaillessa (mm. kahdet kengät :o)), päiväunia nukkuessa, lenkkeillessä, Pajutilalla käydessä ja sulkapalloa pelatessa. Ilma on jo ihan syksyinen, aurinko paisteli eilenkin kauniisti, mutta tänä aamuna oli autojen katot ja nurmikko huurteessa. Tykkään kovasti tämmöisestä alkusyksyn kelistä kun omenat tuoksuu ja päivällä vielä aurinko lämmittää. Koiratkin etsivät kotona aina semmoisen pläntin mihin aurinko paistaa ja änkeävät siihen kylki kyljessä nukkumaan.

Syksyn tullen aloitetaan aina uusia harrastuksia ja laihduttaminen. Niin tänäkin vuonna, ainakin minun kohdalla. Olen lihonut kesän aikana pari kiloa, nyt haluaisin ainakin niistä, ja mielellään myös parista muustakin kilosta eroon. Ihan jos vaikka suklaan ja jäätelön syömisen lopettaisi vähäksi aikaa, sekin voisi jo auttaa.Tänään ilmoittauduin Latinos-tanssitunneille, jotka pidetään läheisellä koululla. Se on semmoista ilman paria tanssittavaa vähän jumppakoreografeja muistuttavaa menoa, kaikkia eri latinolais-tansseja. Niin, ja ollaanhan me siellä parisalsa-kurssillakin, vaikkakaan ei eilen päästy osallistumaan. Sit on ne vanhat tutut; 2xviikossa agilityä, avantouimista ja sulkapalloa. Joo, syksy on kivaa aikaa. Pitää muistaa nauttia vielä ulkoilmasta ennenkuin ne järkyttävät loskakelit ja totaalinen pimeys koittaa.

1 kommentti:

Virpi kirjoitti...

Täällä toinen, joka rakastaa syksyä, tätä vaihetta nimen omaan kun ei oo vielä pimeää loskaista sateista.

Ihanaa kuulasta auringonpaistetta ja syksyn tuoksua. Eilen kierrettiin Suolijärvi rantapolkua myöten veetikän kanssa ja istuin kivellä nauttimassa auringosta. pääkipu hellitti