perjantai 7. marraskuuta 2008

Jälleen treeneissä

Eilen oltiin landella maneesilla treenaamassa. Siellä saa kyllä kokea millaista olisi oikeasti asua maalla. Pienen hiekkatien varrella, kun lähimmät katuvalotkin on noin 7 kilometrin päässä. Semmoisessa pimeydessä ei paljon otsalamppu auta, hieman sentään, näet metrin eteesi ja missä koirat on. Muuten olisit pimeässä säkissä. Olisiko semmoisessa ympäristössä sit kiva asua ja lenkkeillä talvisin?! Hhhmmm...

Treeneissä syötiin aivan mahtavan hyvää Ava-suklaakakkua, kiitos kuuluu Tiinalle, ja tietty hienoille treenikavereille Villelle ja Klenille. Eilisissä treeneissäkin tämä parivaljakko teki upean suorituksen, nappiin onnistuneen leijeröinnin. Ville siis ohjasi hyppy-kepit-putkeen -kuvion noin viiden metrin päästä, puomin ollessa siinä hänen ja koiran välissä. :o)

Meitsin treenit ei menneetkään ihan niin nappiin. Muka jo kunnossa ollut pohje venähti taas uudelleen. Ei se näköjään kestä tuota maneesin super pehmeää ja upottavaa hiekkapohjaa. Eilen illalla se oli tosi kipeä ja kramppasi, tänään onneksi on jo parempi. Pommin kanssa treenaaminen jännitti taas eilen aika lailla. Maneesin toinen kenttä on aika lähellä, meidän kauimmaiset ja heidän lähimmät hypyt on vain noin neljän metrin päässä toisistaan. Ja sit kun siellä joku vielä vinguttaa vinkulelua, niin soppahan on valmis. Kiitos vaan kaikille ihmis-aitana seisoneille, onneksi kommelluksitta selvittiin ja Pommi vain vilkuili naapureita. Blondi puolestaan kävi siellä ihan moikkaamassa ja leikkimässä asti, mutta onneksi ei se häiriköidyksi tullut koirakaan ollut vihainen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Äkkiä siihen pimeyteen tottuu. Meidänkään lähellä ei ole katuvaloja ja sitten kun on pimeää niin tosiaan on pimeää... Mutta taskulamppu vaan käteen ja menoksi, kyllä sitä aina jotenkin kotiin löytää :-) Ja vasta täydellisessä keinovaluttomuudessa huomaa, että kuukin valaisee yllättävän paljon, joskus keskellä yötäkin on oudon valoisaa. Ja toisaalta kaikki lyhdyt ja kynttilät antavat ihana tunnelman muuten ihan pipeälle pihalle.