tiistai 18. marraskuuta 2008

Matkakuume

Mulla on ihan kamala matkakuume. :o( Kummityttö asuu tätä nykyä Arabiemiraateissa. Äkkilähtölennot Dubaihin saisi alle 300 eurolla, normaalihinnat on noin 550 euroa. Viikkoa lyhyemmäksi ajaksi sinne ei viitsisi lähteä ja C. tarvii viisumin. Lähin konsulaatti on Saksassa ja äkkilähdöstä on sit turha haaveilla jos se byrokraattinen ruljanssi pitää käydä läpi... Mut kun haluaa! Siellä olisi 30 astetta lämmintä ja ihana auringonpaiste.

Olen katsellut myös Ryanairin lentoja Saksaan, Bremeniin. Olisi ihana päästä kunnon joulumarkkinoille shoppailemaan, herkuttelemaan ja juomaan Glühweinia. Bremenin joulumarkkinoita kehutaan tosi isoiksi, tunnelmallisiksi ja kerta kaikkisen loistaviksi. Ne aukeaa marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Pitkä viikonloppu??


Suurin este ja ongelma on kai mun kohdalla lomapäivien puute. Mulla on viikko 1 vapaata kun ollaan menossa sinne Kolille. Siihen menee kaikki extratunnit ja kauheasti ei kehtaisi ylimääräisiä vapaita pyydellä kun tämä taloustilanne on mitä on. Ulkona myrskyää ja sataa, joten onhan sitä kiva ainakin haaveilla. Ehkä ne haaveet siitä joskus vielä toteutuu kun niitä tarpeeksi pyörittelee päässään...

Ei kommentteja: