torstai 13. marraskuuta 2008

Rakkautta on...

Rakkautta on laittaa koirilleen niiden lempiruokaa, vaikka itseä ällöttää sen koskeminenkin.

Urheana mä eilen keittelin pari sian kieltä ja sydämen, ja pilpoin niitä ikuisuudelta tuntuvan ajan. Nyt on vähäksi aikaa treeninameja pakkasessa, mutta on ne vähän hankalia. Mä kun olen semmoinen neiti etten haluaisi koskea niihin nameihin. Ne on niin ällöttäviä ja limaisia. Sit jos on vielä sormikkaat kädessä, niin ne haisee ihan kamalalle. Kyllä on nyt hienohelmalla ongelmansa. :oD Voisiko joku alkaa myydä valmiiksi keitettyä sian sydäntä pieneksi paloiteltuna ja puhdistettuna niistä kaikista yököistä roippeista?

Hienohelma kävi eilen kampaajalla. Olen varmaan kohta vuoden ollut tumma, todella tumma ruskea tai mustanruskea. Nyt alkoi väri tympimään ja oma naama näyttämään kalpealta. Mutta eihän siitä tummasta tukasta olekaan niin helppo päästä eroon, kun ei siihen mikään väri ota kiinni. Ei värillä voi vaalentaa, joten tehtiin sitten värinpoisto. Pari-kolme astetta saatiin vaalennettua, vaikka aika laikukas pää siitä tuli. Tyvi, latva ja se väliosa oli kaikki eri sävyä tuon värinpoiston jälkeen. No, ei muuta kun porkkanainen oranssi väri päälle ja nyt on jo hieman tasaisempi ja parempi. Ei tee hyvää hiuksille, mutta onneksi mun kuontalo on tällä hetkellä niin lyhyt että koko tukka uusiutuu muutamassa kuukaudessa. Josko sitä pysyisi punapäänä hetken ja kokeilisi keväällä täys-blondia. Olisi sit se ulkoinen olemus älykkyyden kanssa linjassa. :o) Sit oiskin hiustenvärjäyksen kaikki mahdolliset värit käyty läpi.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin parturi-kampaajan vinkkinä, että mustasta väristä pääsee suht helpolla eroon laittamalla paljon ohuita raitoja. Vaalennusainetta(värinpoistoa) ja tarpeeksi tuhdit hapetteet, ja lisäks vähän tuhkansävyistä supervaaleeta punasuutta taittamaan niin avot, muutaman kerran jälkeen on kivat vaaleet luonnollisen näköiset hiukset =) Mitä lyhyemmät niin sen helpompaa tietenkin.

Ja joo, toi sydämen pilkkominen osaa olla etovaa... Se hyytynyt veri ja kaikki se extrasoosi siinä mukana, yäk. Mutta mitäpä sitä ei rakkaidensa vuoksi tekisi =)

-Leena

Virpi kirjoitti...

Vinkki vinkki; barffinettiin oli tullut semmosia "barffinappuloita" ja makupaloja. Tuoreesta lihasta siis. Olivat vaan sikakalliita mutta jos se ei haittaa niin kannattaa kokeilla :)

Unknown kirjoitti...

Mutta muista että sitä sisäistä blondia ei peitä mikään väri;)