keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Palkkaneuvottelut

Meidän Blondi oli eilen sitä mieltä agitreeneissä, että nyt ois mamma palkassa parannettavaa ja paljon. Mentiin semmoista vaikeaa kepeille menoa, sillai 90 asteen kulmasta, eli ihan sivusuunnasta ekaan väliin. Ei Blondi osaa vielä itse tuommoisia vaikeampia menoja hakea, joten mentiin niin että siellä oli koutsi namin kanssa, namikippo tai vaan nami siellä ekassa välissä ohjaamassa kulkua. Mutta kun niitä samoja kevytnakkeja saa monta kertaa viikossa, niin eihän se nyt jaksanut ihan kauheasti innostaa. Kivempaa oli vaan syöksyä summamutikassa johonkin keppiväliin ja mennä niitä keppejä ees taas, vaikka väärin menikin.

Yhdellä treenikaverilla oli mukana keitettyä sian sydäntä. Pyydettiin sitä vähän "lainaan" ja kokeiltiin uudestaan. Pikkuneiti ampaisi suorinta tietä sinne ekaan keppiväliin ja sinne jäi. Ei suostunut edes pujottelemaan loppuun vaan jäi koutsin viereen kerjäämään. Eihän siitä menosta meinannut mitään tulla, kun mammalla oli vaan pahoja nakkeja ja koutsin kädessä herkullista sydäntä. Mutta viesti meni siis perille... meidän vaikeissa keppitreeneissä ja siinä kontaktin opettamisessa on jatkossa käytössä vähän järeemmät aseet, eli sisäelimet. Mä annan tosi harvoin tuommoisia herkkuja koirille, kun mua vaan itseäni oksettaa niiden valmistaminen, leikkaaminen ja koskettaminen ylipäätänsä. Eilen kuitenkin hain kaupasta sydäntä ja kieltä, joten kai sitä on aika suostua palkkavaatimuksiin ja unohtaa oma yökötys. :o)

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Kepo on tosi kätevä tommosissa sisäelinhommissa ;) Meillä alkaa olla koulutus aika hyvällä mallilla, sillä toissailtana hän osti itse sydäntä, keitti sen ja vielä paloitteli.

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, hyvin koulutettu Virpi. :o) Tuo meitin kepo on vaan niin hullu ruuanlaittaja, että pelkään saavani itsekin syödä jotain yökköä sisäelintä jos päästän hänet puikkoihin... Mutta kokeillaan, kiitos vinkistä!

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin oli "koiratanssitreeneissä" naudan maksaa palkkana ja kyllä oli kontakti ohjaajaan kunnossa. Maksaa tuli vaan syötettyä ihan tuhottoman paljon, koira ei ole ennen maksaa koskaan saanutkaan ja tulos oli sitten siivottavissa seuraavana päivänä lattialta... Seuraavalla kerralla laitan uuniin sydäntä tai kieltä ja vaan ihan vähän maksaa.