perjantai 4. huhtikuuta 2008

Torstaitreenit

Eilen oltiin maneesilla treenailemassa. Enää muutama kerta siellä, ja päästään siirtymään ulkotreeneihin. Kivaa! matka lyhenee, juoksualusta helpontuu ja on muutenkin valoisempaa ja ilmavampaa.

Taas meillä oli herkuttelutreenit, eli kahvia ja pullaa tarjolla. Alkaa olla treenaamisen tulos +/- 0, kun aina juhlitaan jonkun nollia, tai tällä kertaa siis Alman kakkosiin nousua.
Eilen treenattiin hieman mukaeltua kakkosten rataa Tamskin viime viikonlopun kisoista. Meidän valkku kun oli siellä tuomaroimassa. Mikäli oikein ymmärsin, niin ko. radalla ei tullut kisoissa yhtäkään nollaa.:o) Blondi meni hyvin. Lähtö sujui aika hyvin, kontaktit meni hyvin namikipon kanssa, ainoastaan keppien vaikeampi puoli tökki. Näköjään sitä pitäisi treenata vähintään viikottain, jotta se pysyisi neidillä muistissa. Pommilla takkusi myös kepit,mutta muuten se meni oikein kivasti. Pommilla on ollut nyt parissa viime treenissä ihme draivi päällä, se ampaisee putkeen ihan helpolla. Kiva jos siihenkin on tarttunut hitusen putkihulluutta. :o)

Tänä viikonloppuna on luvassa siivousta (taas on keittiön kalenteriimme merkitty siivouspäivä) ja talvivaatteiden pesua ja varastoon vientiä, sekä kevättakkien esiinkaivamista. Autoon pitäisi vaihtaa kesärenkaat ja uudet tuulilasinpyyhkijät, ja olen päättänyt viedä sen vihdosta viimein pesuun. Alkuperäistä väriä kun voi enää vain arvailla...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Munkin piti pesettää auto kun treenikaverit luulivat mun ostaneen uuden. Ilmeisesti oli "vähän" väri vaihtunut Lapin reissulla..