keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Haaveilua

Tää haaveilee taas. :o) Töissä on vähän kypsää ja siitä kai tää suurimmaksi osaksi johtuu. No, mä piirrän tämän haavekuvan teillekin, niin sit tiedätte.
Noin 40 kilometriä Tampereelta maaseudun rauhassa on 18 000 neliön tontti. Tontilla on suuri vanhanajan tyyliin rakennettu omakotitalo. Se on rakennettu vuonna 2000, siinä on kaksi kerrosta, yli 250 neliötä ja 7 makuuhuonetta. Pihapiirissä on aitta, saunarakennus ja talli. Pihassa on myös aidattu kenttä, alunperin hevosille tarkoitettu.

No mitäs tämä tuommoisella julmetun kokoisella pihalla ja talolla tekisi, ei ole edes suurperhe suunniteilla. No, ensinnäkin talon alakerta tulisi ihan omaan asuinkäyttöön. Talon yläkerta olisi varattu jonkinlaiselle pienimuotoiselle koirahoitola-toiminnalle. Koirat saisivat oleskella omissa huoneissa, metallisille häkeille naurettaisiin. Niillä olisi sohvia, sänkyjä, räsymattoja ja kaikkea mitä kotona muutenkin on. Pihalla olisi monen tuhannen neliön aidattu alue, jossa koirulit saisivat juoksennella vapaana. Pihapiiriin tulisi yllätys, yllätys myös agilitykenttä, ja jonnekin pihan toiseen reunaan myöhemmin myös pienehkö halli, jossa voisi harrastaa agilityä talvella. Sitä hallia voisi sit vuokrata ryhmille ja sinne voisi kutsua kouluttajia pitämään viikonloppukursseja.

Tähän se haaveen piirtäminen loppuu, en rupea pilaamaan sitä miettimällä käytännön asioita, jotka sille on esteenä. Ne kun on niin tylsiä...

7 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Me oltais ainakin teidän hoitolan asiakkaita! Ihana haave <3

Oranssi kirjoitti...

Asiakkaina olis niin paljon parsoneita, ettei muita mahtuis. :-)

Parsonistit tunkis sinne viettään pikkujoulujaanki...

Virpi kirjoitti...

Ihana haave. Vähän samanlainen on mullakin. Haaveessa on vaan lampaita ja kanoja ja hirveesti lapsia ja porokoiria ja kelpejä. Ja hirveesti rahaa, ettei tarttis koskaa enää mennä töihin, tai ainakaan toimistotöihin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana haave, toteuttamiskelpoinen;)Mari

Anonyymi kirjoitti...

Meiltäkin saat heti Elviksen, Elman ja Lotan hoitoon sinne paratiisiin ;)

t. Mari

Kaisa & Karvakolmiot kirjoitti...

Täydellinen haave... sää varmaan tarttisit jonkun säntillisen työntekjän sinne koirahoitolaan/agikentälle. Mää ilmoittaudun siihen pestiin. Ja työntekijäetuna olisi tietenkin talon palvelujen kohtuu hintainen käyttö.... eikös niin.

Mää kyllä lottoan lauantaina.

Anonyymi kirjoitti...

Taidan minäkin laittaa loton vetämään pitkästä aikaa. :o)Kiitos vaan kommenteista. Mun mielestä tosta haaveesta tekee juuri se niin ihanan, että se ei ole mitenkään mahdoton. Se on oikeasti toteutettavissa, joku kaunis päivä vielä...