keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Koiratouhuja

Pohje on parantunut ihanan nopeasti, pystyn kävelemään jo melkein normaalisti. Mobilat ja Burana on ollut kovassa käytössä, ja onneksi koiriakaan ei ole sadekeleillä huvittanut mitkään kovin pitkät kävelylenkit. Vielä en tiedä kuinka käy huomisen agilitytreenien, että pystynkö sinne menemään. Sunnuntaina olisi Blonkulla Tampereella kisat, haluaisin tosissaan mennä, mutta mitään järkeähän siinä ei ole. Todennäköisesti satutan pohkeen vaan uudelleen jos nyt lähden juoksemaan. Katsotaan...

Innostuin Virpin suosittelemana tilaamaan kirjan Click to calm - healing the aggressive dog. Naksuttelusta en ole koskaan innostunut suuremmin, mutta tuossa kirjassa vaikutti olevan hyviä ohjeita/periaatteita ihan muutenkin, varsinkin siis Pommia ajatellen. Näin kirjasta sanotaan: "Positive Answers for the Aggressive Dog. The dog that bites. The dog that attacks other dogs. The dog who may not survive his own aggressive behavior. What can be done to help these dogs? When Emma Parsons, canine behavior consultant, discovered that her own dog was aggressive, she developed innovative and effective strategies to calm, alter, and re-shape his reactive displays, and those of her clients' dogs."

OK-koirien halliin olen päättänyt ottaa avaimen marraskuun alusta ja koitan siellä käydä harjoittelemassa pääasiassa erilaisia ohjauskuvioita, käännöksiä ja vaikeita kepeille vientejä yms. Iltaisin ko. halli on lähes aina varattuna, mutta koitetaan keretä viikonloppuisin ja joinain arki-aamuina sinne, tai myöhään myöhään illalla. :o)

Ei kommentteja: