maanantai 18. toukokuuta 2009

Silmätarkastus

Eilen oltiin koko perheen voimin Hakametsässä, koirilla oli molemmilla silmätarkastus. Laitoin Pommille silmätipat autossa, ettei sen tarvinnut olla muiden koirien seurassa niin pitkään. Blondi oli odotushuoneessa hiljaa boksissaan, sillä on nykyisin niin kamala eläinlääkäripelko, että se vaan vapisee.

Blondin tarkastus meni hyvin, lääkäri vaan sanoi, että tämä koiraa vapisee niin paljon ettei kuvasta meinaa saada selvää. Blondi ei suostu syömään mitään lääkärillä, se vetää itsensä ihan tiukkaan pakettiin, jännittää kroppansa ja tärisee. Voi rassukkaa. En tiedä mistä tuo on tullut, pelkoa on ollut vasta pari viimeistä käyntiä. Blondin kyynelkanavahan huuhdeltiin ja niitä pieniä rakkuloita hiottiin pois sisäluomelta noin puoli vuotta sitten. Ehkä se oli sit liian epämukava kokemus.

Ennen Pommin päästämistä boksista pois kysyin lääkäriltä, että voitko antaa sille aluksi pari namia, että se voi olla hieman epäluuloinen, varsinkin kun valot laitetaan heti pois ja on outo ihminen. Lääkäri otti kuonokopan käteen ja sanoi ettei hänellä ole aikaa kouluttaa koiria täällä. (ISO miinus, eivät saa meistä kyllä asiakkaita). Mä sit sanoin, että sulla menee tuon kuonokopan laittamiseen yhtä kauan aikaa kuin niiden namien antamiseen. Pommilla ei ole koskaan ollut kuonokoppaa, ja siitä se varmaan tuskastuisi entistä enemmän. No, lääkäri suostui antamaan namit ja Pommi käyttäytyi oikein kauniisti, kuten aina lääkärillä. Pommi antoi katsella tosi nätisti ja rauhassa, vilkuili vaan namipurkkia, että joko saa lisää?? Se on kyllä semmoinen ahmatti, että mitä vaan sille saa tehdä kunhan antaa namia.

Molempien silmät oli terveet, mitään ei löytynyt. Kiva juttu, vaikka en mä asiaa osannut etukäteen mitenkään jännittää. :o)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy kyllä todeta että olipa pas ell
minä kävelen tollasten luota samoin tein pois koska jos kannan euroja taloon pitää niillä jotain saada.
Onneksi me ollaan tällä seudulla ja vähän kauemmallakin aika tunnettuja joten nameja tulee jos vähänkään tarvii;)
Hienoa että reissu meni hyvin!!!

T. Saariston Poppoo

Tiina kirjoitti...

No johan oli tökeröä palvelua! :(
Oliks tää Hakametsäs vai Veteris? Tietääpä olla menemättä, ihan periaatteesta! Mur.

Onneksi silmät oli terveet!!

Riikka kirjoitti...

Huonosta palvelusta huolimatta, hienoa että silmät olivat terveet!!!

Kiva kun kävitte tarkilla kaikista vapinoista huolimatta. Taas on lisää tietoa useammasta koirasta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen kovasti mitä sanottu. Me olemme olleet aina erittän tyytyväisiä palveluun ja kohteluun, joten varmasti jatkamme käyntiä kuten tähänkin asti. Almahan onkin siellä suosikki potilas :)