sunnuntai 3. elokuuta 2008

Kisat Valkeakoskella


Eilen oltiin Blondin kanssa kokeilemassa onneamme Valkeakoskella. Tuomarina oli Johanna Nyberg ja startteja yhteensä kolme, kaksi tavallista agirataa ja hyppyrata. Eka rata meni aivan pyllylleen, Blondi ei ollut kontaktissa ollenkaan, pyöri jaloissa vaan ja ei irronnut ollenkaan. Tuloksena ekalta radalta hylly, neiti mm. karkasi A:lle omia aikojaan ja hyppäsi komeasti alastulokontaktin yli.

Tokalla radalla meni jo vähän paremmin, Blondi oli kontaktissa ihan hyvin ja homma alkoi näyttää agilityltä. Suurimmat pöllöily-energiat oli siis käytetty. Tuloksena kuitenkin 10 virhepistettä, A:n alastulokontakti loikattiin ja muistaakseni yksi hyppyrima tuli alas.

Kolmannelle, hyppyradalle, lähdettiin ihan erilaisin odotuksin. Hieman väsynyt koira ja ei kontakteja radalla. :o) Rataan tutustuessa olin päättänyt tehdä siellä ainakin 4 valssikäännöstä, jotta saan hyppykuviot ohjattua mahdollisimman pienin kaarroksin. PÖh! Tein noista suunnitelluista yhden, kun muita en sit loppuviimeksi vaan ehtinyt, kun Blondi juoksi niin lujaa. Hieman kaoottinen rata ja roppakaupalla onnea mukana. Tuloksena 0-voitto, tuloksella -11.12. Hyvä Blonkku!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Laura ja Blondi!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Onnea!!!! Hienosti suoritettu;)
T: Mari, Nipa & Jade

Anonyymi kirjoitti...

Jee onnea!! On ihanaa, kun tehty työ tuottaa tulosta.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Blondi ja Laura! Olette ansainneet nollavoittonne :)

Mirka kirjoitti...

Hyvä Blondi ja Laura! Harmi, etten ehtinyt jäämään katsomaan teidän suoritusta! Työt, kun haittavat pahasti välillä näitä koiraharrastuksia. Kohta ootte kakkosissa. Jee jee!

Kaisa & Karvakolmiot kirjoitti...

Onnea nolla voitosta!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt vasta huomasin tän... Onnea hirmuisesti!! Todella mahtavaa!! Ja tsemppiä jatkoonkin!