perjantai 7. joulukuuta 2007

Ai niin...

En oo kertonut mitään keskiviikon agitreeneistä lämpöisessä hallissa. Oli tosi hyvät treenit, paikalla oli Blondin lisäksi vaan 1 toinen koira. Blonkku meni hyvin, keppejä tankattiin aika paljon, kun neidillä oli kiire seuraavalle esteelle, ja meinasi vika keppi aina unohtua. :o) Ohjaaja oli suunnitellut meille vaativamman radan, huomasi siis meidän olevan vähän "väärässä" ryhmässä. Muutenkin olin tyytyväinen suoritukseemme, minä osasin ohjata harvinaisen hyvin tällä kertaa. Ensi sununtaina mennään niihin Hämeenkyrön kisoihin. Jos jonnekin yläilmoihin saisi esittää toiveen, niin ei keinua radalla, ja kepit sillai, että voi itse olla koiran vasemmalla puolella. Kiitos!

Tänään kävin lääkärillä. Kurkussa ei näkynyt kuulemma peitteitä, mutta kipeä se on hieman ja tosi rakkulainen. Otettiin kunnon nieluviljely ja verikoe. :o( Verikokeesta katsotaan tulehdusarvot ja joku Mono...? Mulle kävi taas vähän nolosti verikokeen kanssa, pyörryin heti kun se oli saatu otettua. Ei ollut eka kerta, ja tuskin jää viimeiseksi. Onneksi tajuan asian, ja osaan siitä varoittaa myös hoitajaa. :o)

Kävin ostamassa Blonkulle nyt sen akku-istuintyynyyn. Siis sellaisen, jonka saa ladattua lämpimäksi, ja se pysyy kuumana noin 3 tuntia. Tänään ollaan pitkästä aikaa menossa hakutreeneihin, päästään siis heti testaamaan tuota kapistusta. Sormet ja varpaat ristiin, että Blonkku ei tylsistyessään päätä syödä sitä akkuun menevää sähköjohtoa! Ei taitaisi mennä takuun piikkiin...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuukkeloippa mitä pusutaudista kerrotaan :)