tiistai 25. joulukuuta 2007

Armas Joulu

Oli ja meni jo, ainakin melkein. Eilen, eli aattona, olin äitini luona ja tänään oltiin T:n vanhemmilla syömässä ja kahvittelemassa. Ihan hyvin ja rennosti on siis mennyt, ei mitään suurempia hössötyksiä tai katastrofeja. Eilen kävin myös moikkaamassa ex-anoppia ja appea, ex-mieheni siskoa ja puolisoansa ja ihanaa kummityttöäni 4 v. Hän oli askarrellut minulle rannekorun, kankaasta ja helmistä, se oli oikein aarre. Heidän perhe muuttaa parin viikosta päästä Abu Dhabiin, parin vuoden komennukselle. Jää siis aika vähälle tuo kummitytön hemmottelu. :o(

Äiti tykkäsi kovasti lahjastaan. Tein hänelle sellaisen suurehkon hartiahuivin, semmoisesta hieman pörröisestä violetista langasta. Tässä liitteenä kuva, vaikka siitä ei juuri mitään selvää saakaan. Ähäkutti, osasin hienosti tehdä pitsineuletta, vaikka sen piti olla niin kovin monimutkaista. Ei se niin "vaikeaa" ollut, mutta semmoista kuitenkin, että ohjetta piti koko ajan tuijottaa, eikä voinut keskittyä esim. elokuvan katsomiseen samalla.
Itse sain ihan kivoja peruslahjoja. Marklundin uusimman romaanin, Frendejä dvd:llä, pyyhkeitä, paljon karkkia, viskiä, sukkia yms. T:ltä sain mm. limenvihreän tehosekoittimen. :o) Joku voisi moisesta loukkaantua, mutta itse olin moista toivonut. Sillä on kätevä tehdä koirille kasvismössöt ja itselle mansikkamargarita! ;o)

Pakkaaminen on sujunut aika hyvin. T. on ollut tänään "kamala" natsi, ja me on touhuttu ja pakattu varmaan viisi tuntia yhteen menoon. Hirveät määrät menee tavaraa roskiin, mutta yhtään ei sureta. Olen asunut tässä nykyisessä kämpässä hieman yli vuoden. Jotkut muuttolaatikot on ollut alakerran varastossa viime muutosta asti avaamatta. Tuskin niille siis jatkossakaan käyttöä on. Perjantaina olisi tarkoitus muuttaa "fyysisesti", eli silloin siirrymme asumaan uuteen kotiin. Kolme yötä muuttoon on... Koirat ovat tietysti koittaneet olla kovasti apuna pakkauspuuhissa. Tänään oli Pommi löytänyt muuttolaatikosta mun nalleni, eli Huldan. Hulda on istunut kirjahyllyssä, ja ollut siis enemmänkin koriste. Sitä eivät koirat ole saaneet retuuttaa. No, nyt Hulda on kuollut. Pommi on murhaaja.


Ei kommentteja: